Tarih: 10.12.2019 16:30

Genç Kızılay Biga İlk Kamp Ateşini Yaktı

Facebook Twitter Linked-in

Biga Gençlik Spor Müdürlü'ğü Bahçesinden bisikletler ile çıkıp 5,8 km pedallayarak, Bahçeli Köyü'nde bulunan Kızılay Biga (Bil.Mer.) Bilgilendirme Merkezine temkinli ve yavaş yavas 30 dakikada ulaşan üniversite gençleri alanda temizlik ile Genç Kızılay Biga'nın ilk kamp ateşini yaktılar.

Geçen ay alınan yeni bisikletleri ilk kullanan üniversite öğrencileri Onur Ulusoy, Ferhat Keleş, Faruk Kaleli, Mehmet Koç, Ahmet Şimşek, Mert Gül, Ömer Faruk Köse oldu. Geleceğin erzak kabul noktası, yemek ve barınma alanı için çalışan Türk Kızılayı Biga Şubesi yönetimi, alanı hazırlamaya gençler ile başladı.

Genç Kızılay Biga İlk Kamp Ateşini Yaktı

Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer gençlere Mehmetçiğin isim babası Mehmet Çavuşun savaş galerisinin hemen artalanında bulunan Kızılay Biga Bil.Mer. çalışması hakkında bilgi verdi.

Gençler bu alanın mesire alanı ve gençlerin faaliyetlerinde kullanılacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini belirttiler. Sağlıklı yaşam için Bisiklet kullanmanın ne kadar önemli olduğunu belirten gençler, Biga' da bisiklet rotası göremediklerini, Biga Bahçeli arasının Biga'nın ilk bisiklet rotası olması için çalışacaklarını belirttiler.

Genç Kızılay Biga İlk Kamp Ateşini Yaktı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —