Gider, Biga’dan Duyurdu; “Türkiye Yüzyılı, Atatürk’e Yakışır Şekilde Kutlanacak”

Gider, Biga’dan Duyurdu;  “Türkiye Yüzyılı, Atatürk’e Yakışır Şekilde Kutlanacak”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da yoğun bir program gerçekleştirdi. Programı esnasında sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşen Gider, talepleri dinledi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga’da yoğun bir program gerçekleştirdi. Programı esnasında sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla görüşen Gider, tüm talepleri dinleyerek çözüme kavuşturmak için gerekli temasları kurdu. Cumhuriyetin 100’üncü yılına da değinen Gider, kutlamaların Atatürk ve kuruculara yakışır şekilde olacağını söyledi.

AK Partili Gider, ilk olarak Biga Organize Sanayi Bölgesi’nde Şadan Doğan başkanlığındaki OSB yönetimi ile bir araya geldi. Burada sanayicilerin görüş ve taleplerini dinledi. Sanayicilerin Türkiye için önemine değinen Gider, yarattıkları istihdam nedeniyle OSB’lerin gelişmesini her zaman destekleyeceklerini ifade etti. Programına Biga’da görev yapan muhtarlarla sohbet ederek devam etti. Tek tek muhtarların taleplerini dinleyen Gider, seçimden seçime muhtarları ve vatandaşı hatırlayan bir zihniyete uzak olduklarını belirterek; “Birlikte değerlendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Sıkıntılar, ihtiyaçlar her zaman olabilir. Bizler de sürekli dirsek temasında olarak bu sorunların giderilmesi için birlikte hareket edeceğiz” dedi. Programının devamın Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası ve Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Ayhan Gider, Biga’da sivil toplumun ve halkın nabzını tuttu. İlgili kurumlardan, talep ve görüşleri dinleyen Gider, tüm ihtiyaçların giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Konuşmalarında özellikle küresel ısınmanın etkilerine değinen Ayhan Gider, Çanakkale’nin de bu durumdan etkilendiğinin altını çizerek özellikle doğayı ve su kaynaklarını korumak için topyekun hareket etmek gerektiğini belirterek; “Son çıkan orman yangınlarıyla Çanakkale’de ağır bir şekilde bunu hissettik. Rutubetin oranı da bu yangının söndürülmesini zorlaştırdı. Bunlar iklim değişikliğinin en somut göstergesi” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI, KURUCULARA YAKIŞIR ŞEKİLDE OLACAK”

AK Parti ilçe binasında basına yaptığı açıklamada Türkiye Yüzyılının öneminden bahseden Ayhan Gider; “Bu yıl özel bir yıl. Cumhuriyetin 100. Yılı. Türkiye Yüzyılı diye hedef haline getirdiğimiz bir yıldayız. Bizler tüm teşkilatlarımızla sahadayız. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz sahadayız. Türkiye Yüzyılını, Cumhuriyetin yüzyılını başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucularına yakışır şekilde kutlamak, kuruculara yakışır şekilde değerlendirme ve buna Türkiye Yüzyılının damgasını vurmak hepimizin görevi. Bizler nasıl köy köy, mahalle mahalle sahadaysak aynı günlerde sayın Cumhurbaşkanımız da,  Amerika’da ve yeniden yaptığı vurgu, yine yaptığı vurgu “dünya beşten büyüktür.” Artık Türk Devletini, Türk Milletini hesaba katmadan yapacağınız bütün işler çıkmaz sokağa girer. Yani mikro ve makro anlamda yaptığımız işler birbirini tamamladığı için eskilerin tabiriyle nizasız fazılasız yani kesintisiz 20 yıldır iktidarız” ifadelerini kullandı.

“KALBİMİZ KARABAĞ’LA BİRLİKTE”

Azerbaycan’a yönelik baskılara da değinen Ayhan Gider; “ İnşallah bu dönemde olduğu gibi önümüzdekiler süreçte de gerek Biga’mız gerek Çanakkale’miz gerek Türkiye’miz gerekse Türk Dünyası için güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.  Buradan biliyorum ki Biga’daki herkesin kalbi Karabağ ile birlikte atıyor. Çünkü biz iki devlette olsak tek milletiz. Orayla ilgili hesaplarda da herkes bizi işin içinde görmek zorunda. Yoksa hüsran yaşarlar” ifadelerini kullandı.



Siyaset 21.09.2023 19:04:19 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19