GS Taraftar Dernekleri Federasyonu 2022 Yılı Yaz Dönemi İstişare Toplantısı Artvin’de Yapıldı

GS Taraftar Dernekleri Federasyonu 2022 Yılı Yaz Dönemi İstişare Toplantısı Artvin’de Yapıldı

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu 2022 yaz dönemi istişare toplantısını Türkiye’nin dört bir tarafından katılan yönetim kurulu üyeleri ve özel katılımcılarıyla Artvin’de gerçekleştirildi.

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu 2022 yaz dönemi istişare toplantısını Türkiye’nin dört bir tarafından katılan yönetim kurulu üyeleri ve özel katılımcılarıyla Artvin’de gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Eren Cicioğlu; Artvin Galatasaray Derneği Başkanı Mahir Alpaslan’a, Federasyon Denetleme Kurulu Başkanı Artvin Derneği’nin Üyesi Ali Yücel Kurt’a ve Artvin Derneği’nin Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Cicioğlu ayrıca Artvin’e geldikleri andan itibaren yakın ilgileriyle karşılayan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e, Hopa, Borçka, Şavşat, Ardanuç belediye başkanlarına ve Artvin Ticaret Odası Başkanı Seçkin Kurt‘a samimi misafirperverliği ve ev sahipliği adına teşekkür ederek sözlerine başladı.

Artvin Galatasaray Derneği Başkanı Mahir Alpaslan gerçekleştirdiği konuşmasında ‘Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu 2022 Yaz dönemi İstişare Toplantısını’ organize etmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Türkiye’nin birçok ilinden Artvin’e gelerek katılım sağlayan misafirlerine teşekkürlerini; ‘Galatarasay Ailesini ağırlamak büyük bir mutluluk duydum’ şeklinde belirtti.

Biga Adına Hakan Kar Katıldı

Gerçekleştirilen istişare toplantısında önemli kararlar alındı ve gelecek günlerdeki çalışmalarla ilgili komisyonlar oluşturuldu. Toplantıya; Bandırma, Kastamonu, Sinop, Gönen, Biga, Bilecik, Bolu, Kocaeli, Muğla, Tekirdağ, Edirne, İzmir, İstanbul’dan federasyon üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldı.

 Telekonferans ile toplantıya katılım sağlayan Galatasaray Spor Kulübü Yöneticisi Bora İsmail Bahçetepe, programda bulunan herkese selam göndererek sözlerine başladı. Galatasaray Spor Kulübü Yöneticisi Bahçetepe, ilerleyen zamanlarda Artvin’e gelmek istediğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Artvin’de toplantı öncesinde gerçekleşen geceye; Artvin Belediye Başkanı ve Borçka Belediye Başkanı ile STK başkanları ve yerel ulusal sanatçılar katılım sağladı.

 Toplantı sonrası açıklama yapan Biga Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Kar; “Farklı bölgelerde yaptığımız toplantılar bizler için ufuk açıcı oluyor. Farklı bölgelerdeki çalışmaları görmemiz açısından önemli. Bizleri büyük bir misafirperverlik örneği göstererek ağırlayan Artvin derneğimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Toplantı öncesi katılımcılar, Hopa ve Batum’u ziyaret etti. Toplantı sonrasında; Ardanuç, Karagöl ve Şavşat ilçeleri de ziyaret edildi.

 



Spor 15.08.2022 22:43:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22