İbrahim Küçük Bigaspor Başkan Adayı

İbrahim Küçük Bigaspor Başkan Adayı

Yarım asırdan fazladır ilçemiz ismi ile başta futbol olmak üzere belirli dönemlerde çeşitli spor branşların da faaliyet gösteren, ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Bigaspor Kulübümüzde yeni bir dönem başlıyor.

Yarım asırdan fazladır ilçemiz ismi ile başta futbol olmak üzere belirli dönemlerde çeşitli spor branşların da faaliyet gösteren, ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Bigaspor Kulübümüzde yeni bir dönem başlıyor.

Kulüp Başkanı Serkan Özkan’ın Mayıs ayında yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından aday kim olacak soruları sorulurken, Mavi Beyazlı temsilcimizde ilk başkan adayı takımımızın teknik direktörü İbrahim Küçük oluyor.

Bigaspor forması giyen, kaptanlığını yapan ve en son teknik direktörlük görevinde hizmet eden İbrahim Küçük, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı oluyor. Uzun yıllardır Bigaspor’a hizmet eden tecrübeli spor adamı teknik direktörlük kariyerini noktalayacak ve başkan olarak Bigaspor’a hizmet etmeye çalışacak.

‘’ARTIK VEREN TARAF OLMA ZAMANI’’

Ramazan Bayramından sonra adaylığını açıklayacak olan başkan adayı İbrahim Küçük, ‘’semtimizin gururu, hepimizin takımı Bigasporumuza, sporcu ve teknik direktör olarak hizmet etme gururunu yaşadım. Şimdi benim için artık veren taraf olma zamanı" ifadelerini kullanarak aday olacağını açıkladı.

Küçük, ‘’benim çocukluğumda Biga'da yaşayan tüm çocukların çocukluk aşkı Bigaspor’du. Ben çocukluk aşkımız, Bigasporumuzda futbol oynadım. Teknik direktörlük yaptım. Benim için tarifi olmayan gururdur bunlar. Şimdi başkan olarak Bigalı çocuklarımızın sahip çıkacağı, peşinden koşacağı, gurur duyacağı bir spor kulübü yaratmak istiyorum. Alt yaş gruplarından A Takımımıza kadar tüm yaş gruplarının koordineli olarak çalıştığı, sporcu yetiştiren, bölgemize örnek bir spor kulübü olmak için yola çıkıyoruz. Bigaspor’un tarihini bilen kültürünü yaşayan, teknik direktör olarak tüm organizasyonuna hâkim bir spor insanı olarak kulübümüzün bayrağını daha da ileriye taşımak, hak ettiği, hasret kaldığı başarıları yakalamak için kulübümüze emek harcayan tüm başkanlarımız ve tüm yöneticilerimiz gibi bizde üzerimize düşen tüm sorumluluğu fazlasıyla yerine getirerek kulübümüzü başarılara ulaştıracağı, dedi’’

Gelecek sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de ilimiz Çanakkale'yi temsil edecek olan Mavi Beyazlı temsilcimiz Bigaspor’da kongrenin Mayıs ayında yapılması bekleniyor. İbrahim Küçük kongrede başkan seçilmesi halinde Bigaspor’da hem futbol oynayan hem teknik direktörlük yapan ilk başkan olacak.

Haber: Onsekizeylül Gazetesi - Gökhan Ertan



Spor 21.04.2022 11:08:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71