İlhan Yavuz Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

İlhan Yavuz Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, 17 Aralık Cuma günü bir kafe de basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2 Ocak 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulda yeniden aday olacağını açıkladı.

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, 17 Aralık Cuma günü bir kafe de basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2 Ocak 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulda yeniden aday olacağını açıkladı.

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz, ‘’335 esnaf üyemiz bulunuyor. Yönetimimizin denetim kurulunda bulunan Hakan arkadaşımız 2-3 ay sonra işi bırakacağını söylediği için izin istedi. Bizde onun yerine Yalçın arkadaşımızı ekledik. Ekonomide yaşanan sorunlar nedeniyle, çay zammını yetkililere ilettik. Eğer kabul edilirse ilçe merkezinde çay 2 TL, köylerimizde ise 1,5 TL olacak. Esnafımız diğer meşrubat ürünlerinde ise %30-35 arasında bir zam ekleyerek satışını yapabilir.

Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum ve yönetiminde olduğum İçin kendimi şanslı gördüğün rahmetli Ahmet Ünal başkanımızı saygı ve rahmetle anmak istiyorum. 2.5 yıllık yönetimimizde tüm zamanımızı üyelerimize ayırdık.

Zor bir dönemde görev bize verildi. Pandemi koşullarında tüm üyelerimiz çok zor şartlarda çalıştılar, hatta bir dönem de resmî olarak kapatıldılar. Pandeminin ağır yükünü sırtlanan tüm üyelerimizi büyük mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizler Biga Kahveciler Odası yönetimi olarak tüm yöneticilerimizle birlikte üyelerimizin tüm sorunlarında yanlarında olmaya gayret gösterdik. Pandeminin 17 aylık yükün sırtlayan üyelerimize nefes olmaya çalıştık. Üyelerimizin sorunlarını dinledik, yetkili mercilere aktardık. Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Çanakkale Valiliği Tesk ve bakanlığımıza sorunlarımızı ve çözümlerini aktardık. Tüm kurumlarla iç içe çalıştık. Devletin verdiği destekler konusunda kahvecilerimiz baştan dışarıda bırakılmıştı. Bakanımızla birebir telefonda konuştuk. Sorun çözüldü. Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın bakanımızla görüşmemize vesile olması bizleri mutlu etti. Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası, Lokantacılar Odası ve sivil toplum kuruluşlarımızla ve kamu ve kuruluşlarıyla üyelerimizin yararına olacak şekilde uyumlu bir şekilde çalıştık.

Pandemi döneminde üyelerimizin tamamının işyerlerini 8-10 defa dezenfekte ettik. İşyerlerinin açık olabilmesi için üyelerimizin hijyen kontrollerini yaptık. Üyelerimize maske dağıttık. Üyelerimizin devlet desteklerinden ve birliğimizin maddi desteğinden yararlanabilmeleri için çalıştık. Hem Biga’daki hem de tüm köylerimizden kahvehanelerimizi ziyaret ederek üyelerimizin yanında olduk. Odamızı üyelerimize yakışır şekilde değiştirdik, üst kattan bir alt kata geçtik ve düzenledik. Bu düzenlemeyi kendi imkânlarımızla yaptık. Biga Kahveciler Odası üyesi esnaflarımıza yakışan bir odayı hizmete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bu çalışmaları benimle birlikte sorumluluk alan yönetimimizle birlikte başardık. Tüm yönetim kurulumuzla birlikte yeniden üyelerimizin oylarına talibiz. Üyelerimizin de teveccüh göstermesiyle bir dönem daha gurur ve hizmet aşkı ile çalışmaya devam edeceğiz.

Çanakkale’nin ilk oda seçimini Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda 2 Ocak Pazar günü saat 11:00’de Biga Kahveciler Esnaf Odası olarak biz gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimizi odamıza sahip çıkmaya, yeni dönem için bizlerin yanında olmaya, ekmek kavgamızda hep birlikte mücadele etmeye sizlerin aracılığınızla davet ediyorum. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Yoksa da sesimize ses olduğunuz için teşekkür ederim, dedi.’’

Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Yavuzun ekibi şu isimlerden oluşuyor;

Başkan Adayı: İlhan Yavuz

Yönetim Kurulu Asil: Ali Akçak, Hasan Gür, Yakup Koca, Galip Akbaş, Hüseyin Tekin, Mehmet Gül

Yönetim Kurulu Yedek: Mustafa Özçelik, Melih Metin, Semih Balcı, Selman Uysal, Yücel Türkdal, Gültekin Özaydın, Samet Akbalık

Denetim Kurulu Asil: Hasan Akarsu, İsmail Aydın, Yalçın Uslu

Denetim Kurulu Yedek: Ahmet Çevik, Sercan Pekçetin, Binnur Turan

 



Biga 17.12.2021 18:06:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71