İskenderoğlu: "1 Nisan Sabahı farklı bir Çanakkale'ye Uyanacağız..."

İskenderoğlu:

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, kordonboyunda vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, kordonboyunda vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Kahve ikramında bulunan İskenderoğlu, Çanakkale Belediyesi çatısı altında hizmet verecek olan 'Troybucks' markasını tanıttı.

 İskenderoğlu, "Çok işimiz var. Kahve kültürümüzü zenginleştirecek bir markamız var artık. Aslen çay toplumuyuz ama kahve de hayatımızda önemli bir yer edindi. Esnafımızı koruyarak, öğrencilerimize uygun fiyatlı kaliteli kahve sunmak istiyoruz. Kendi belediyemizin markasıyla, yabancı markalara alternatif oluşturacağız. Gençlerimiz için de harika projelerimiz var. Bu projeleri yavaş yavaş paylaşarak heyecan yaratmak istiyorum. Katılımcı demokrasiye inanıyoruz, 'Ben yaptım oldu' demek bize göre değil. Sarıçay'ı nasıl düzenlememiz gerektiğini sizden öğrenmek istiyoruz. Siz ne isterseniz, o yönde hareket edeceğiz." dedi. 

İskenderoğlu, şehrin öncelikli sorunlarının çözümü için yapılan çalışmaları da aktardı: "Özgürlük alanlarına saygı duyarak, hep birlikte yepyeni bir Çanakkale inşa etme hayalimiz var. Otopark, trafik ve ulaşım sorunlarını çözeceğiz. Bu zaten işimiz.. Geçen hafta Mustafa Ilıcalı ve ekibiyle Çanakkale trafiğini inceledik. Yakında çözüm önerilerini paylaşacak. İlk projemiz su fiyatlarını yüzde 50 düşürmek. Herkese dokunacak müjdelerimiz olacak. Desteklerinizi bekliyorum, 1 Nisan sabahı bambaşka bir Çanakkale’ye uyanacağız." Kadınlar ve gençler için özel projeler geliştirdiklerini de söyleyen İskenderoğlu, “Kadınlarımıza 'Kalenin Sultanları' diyorum. Her mahallede spor yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri güzel mekanlar yapacağız. Çanakkale'de yaş almak var, yaşlanmak yok. Erkekler için 'Kalenin Çınarları', gençler için ise 'Kalenin Fidanları' projelerimiz var. Gençlerimize spor salonları, yabancı dil desteği, yeni teknolojilerle tanışma fırsatı sunacağız. Bunlar sadece başlangıç. Daha birçok projeyi sizlerle paylaşacağız. Hep birlikte yapacak gücümüz var." Dedi.



Siyaset 5.02.2024 20:12:00 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19