İSKENDEROĞLU, ÇTB MECLİSİNE KONUK OLDU

İSKENDEROĞLU, ÇTB MECLİSİNE KONUK OLDU

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu,Çanakkale Ticaret Borsası Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katılım sağladı.

Çanakkale Ticaret Borsası Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat:17.00’de ÇTB Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 
Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Çanakkale GGK Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcısı Emir Üstün, Meclis üyeleri ve Borsa Komite üyelerinin katılım sağladığı toplantıya 27. Dönem Çanakkale Milletvekili, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu konuk olarak katıldı. 
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’nun beraberinde Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, MHP İl Başkan Yardımcısı Hakan İmamoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları yer aldı. 
ÇTB Meclis Toplantısı açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Birol Çetin öncelikle Sn.Jülide İskenderoğlu, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyetin Borsa Meclisine konuk olarak katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 
Meclis Başkanı Çetin, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sevgi ve saygı içinde geçmesini arzu ettiklerini söylerken, İskenderoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.  Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi olarak seçilecek olan belediye başkanı ile her konuda işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurgulayan Meclis Başkanı Çetin, Çanakkale’nin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili konuları dile getirdi.
Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ise öncelikle Jülide İskenderoğlu’na Borsa Meclisine teşriflerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Deniz “Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, hepimizin yakinen bildiği tanıdığı iş dünyası ile sürekli iletişimde bulunan, Milletvekilliği döneminde iş dünyamızın sorunları ve çözümü ile yakinen ilgilenen bir kardeşimiz. Çanakkale’mize vermiş olduğu değerli katkıları, hizmetleri için Çanakkale Ticaret Borsası olarak kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin Ülkemize, Milletimize ve İlimize hayırlı olmasını diliyor, Sn. Jülide İskenderoğlu’na da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Başkan Deniz son olarak 'Çanakkale halkını temsil etmeye aday olan tüm belediye başkan adaylarımıza ve tüm partilere Borsa Meclisi olarak kapımız açık. Refah ve huzur içerisinde yaşadığımız bu verimli toprakları temsil etmeye ve belediyecilik hizmeti vermeye gönüllü olan adaylara başarılar diliyor, seçimlerin huzur ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyoruz' ifadelerini kullandı. 
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas konuşmasında, Jülide hanım geçtiğimiz 5 yıllık dönemde Çanakkale’mizde güzel projelere imza atmıştır. Çanakkale’nin İl Belediye Başkan adayı olarak birçok sorunu çözmeye aday olan Sn.İskenderoğlu belediyecilik deyince akla sadece şehircilik, imar getirmediğimiz, bizim zihinlerimizde demokratik yapıya sosyal anlamda hizmetlerinde geldiği bir bakış açısı ile çok güzel işler yapacaktır. İnşallah bu dönem Çanakkale gerçek belediyecilikle tanışacak; AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıktan sonra çehresi değişen, yıldızı parlayan şehirlerimiz gibi Çanakkale’miz de hak ettiği hizmetlere kavuşmuş olacak. Bizler de Cumhur İttifakı üyeleri olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." sözlerine yer verdi.
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu konuşmasına, Borsa Meclisine konuk olduğu için öncelikle duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başladı.  Sizlerin içerisinden çıkan bir kardeşiniz olarak Çanakkale’yi sizlerle birlikte yönetmek için Belediye Başkan Adayı oldum. ”dedi. 
İskenderoğlu, Çanakkale'nin Türkiye'nin gelecek yüzyılına hazırlanması için atılacak adımları ve belirlenen yol haritasını belirterek, Cumhur İttifakı olarak tüm kadroların bir araya gelerek Çanakkale'nin yönetimine talip olduklarını ve şehrin geleceğini daha ileriye taşıyacaklarını söyledi ve Cumhur İttifakı'nın bütün kadrolarıyla Çanakkale'nin şehremini olmaya hazır olduklarını ve bu hedefe ulaşmak için gerekli güce sahip olduklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu tarafından yapacakları projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Toplantı gündeminde yer alan konuların görüşülerek karara bağlanmasının ardından Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz yaptığı açıklamada "Bugün toplantımıza katılım sağlayan kıymetli kardeşimiz Sn.Jülide İskenderoğlu’na, İl Başkanımız Naim Makas’a, Merkez İlçe Başkanımız Aynur Tuna Yavaş’, Belediye Meclis Üyesi adaylarına ve değerli Meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.



Siyaset 29.02.2024 21:37:14 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19