İskenderoğlu: "Gençlerin Kimlerin Kimlerle Yol Yürüdüğü Görüyor"

İskenderoğlu:

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de kapalı Pazar yerinden esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de kapalı Pazar yerinden esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlyasköy ve Gökköy’ü ziyaret eden İskenderoğu, ilçedeki gençlerle de sahurda buluştu.

Lapseki’de yeni yapılan kapalı Pazar yerini ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, burada esnaflara hayırlı işler, vatandaşlara da iyi alışverişler diledi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için destek isteyen İskenderoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Pazar ziyaretinin ardından İlyasköy’de düzenlenen iftar programına katılan İskenderoğlu, burada da alandakileri tek tek selamlayarak hatırlarını sordu. Ardından Gökköy köyüne geçerek burada yaşayan depremzede aileleri ve köy kadınlarını evlerinde ziyaret eden Jülide İskenderoğlu, köy kahvesinde de vatandaşlarla sohbet etti. Gece, Lapseki gençleriyle sahur programında buluşan İskenderoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Seçim Beyannamemizde öne çıkan bazı konuları özellikle paylaştı. Bunlar arasında gençlere yönelik çalışmalar büyük yer tutuyor. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımız aracılığıyla, gençlerime yönelik bir çok projeyi hayata geçirmiştik. Bunların devamı için de çalışmalarımız sürüyor. Öğrenim kredilerinden uygun tatil imkanlarına kadar gençlerimizin hayatına direk dokunan çalışmalarımıza yeni dönemde de devam ediyoruz. Gençlerimiz,  gündemdeki bir konuyu bizden daha iyi takip ediyor, neyin ne olduğunu, kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü görüyor. Biz de hem ilimizde, hem ilçe ziyaretlerimizde gençlerimizin Türkiye Yüzyılına nasıl sahip çıktığını görüyoruz. İnşallah hep birlikte yeni dönemde de bir çok güzel çalışmaya imza atacağız” dedi.



Siyaset 16.04.2023 19:05:02 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19