Kaymakam Dolu,Yılın Son Saatlerinde Görevi Başındaki Personeli Yalnız Bırakmadı

Kaymakam Dolu,Yılın Son Saatlerinde Görevi Başındaki Personeli Yalnız Bırakmadı

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu yılın son günü son saatlerine kadar sahada olmaya devam etti.Kaymakam Dolu;Görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu beraberinde Biga İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar ve Biga İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Servi ile birlikte yılın son günü çarşı esnafını ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnaf ile sohbet ederek sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Daha sonra huzurevinde ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Yılbaşı gecesi ise nöbet tutarak can ve mal güvenliğimizi sağlayıp fedakarca görev yapan Sağlık personellerini, İtfaiye personellerini ve güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti. Ziyaretlerine İtfaiye müdürlüğü ile başlayan Kaymakam Erdinç Dolu Güvemalan Trafik Uyguluma Noktası ve Biga Devlet Hastanesini ziyaret etti.



Yaşam 1.01.2024 22:16:07 0
  • Pazar 13.9 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.1 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Salı 17.1 ° / 5.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    37,90% 0,30
  • EURO

    42,94% 1,61
  • GRAM ALTIN

    3957,95% 2,25
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67