Kızılay Biga Şubesi’nin Faaliyetleri Ve Duyuruları

Kızılay Biga Şubesi’nin Faaliyetleri Ve Duyuruları

Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer haber sitemize gönderdiği özel demeçte Kızılay Biga Şubesi’nin faaliyetlerini ve duyurularını anlattı.

Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer haber sitemize gönderdiği özel demeçte Kızılay Biga Şubesi’nin faaliyetlerini ve duyurularını anlattı.

Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer, ‘’bilindiği üzere 26 Şubat 2022 tarihinde yapılan şube Genel Kurulu ile yeni yönetimimiz göreve başladı. Öncelikle geçtiğimiz dönemde aramızda olan ve işlerinin yoğunluğu sebebiyle yönetimimizde yer almayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Bir önceki dönem yönetimimizde yer alan aktif üyelerimize ilaveten, yeni görev alan asil, yedek üyelerimiz, Biga Şube görevlilerimiz ile toplam 16 kişilik bir WhatsApp grubu kurduk. Gün içinde yapılan her faaliyet buradan yazılarak, herhangi bir ücret almadan gönüllü olarak görev yapan yönetimimizin iş hayatlarına engel olmadan, istişareler yapıyor ve daha hızlı çalışıyoruz.

Merkezimizin hedefleri doğrultusunda, Biga'mıza bir Kızılay tesisi daha kazandırmak, Ramazan ayı kampanyası, Kurban hissesi ve diğer faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmeler yapmak, bağış toplamak üzere, Kurban Bayramına kadar her çarşamba Biga Belediyesi ile 100. Yıl parkı arasındaki meydanda, pazar yeri girişinde standımızı açıyoruz.

Kızılay Biga Şube yöneticileri içerisinde bu dönemde Genç Kızılay Biga adına Furkan Erkuş, Kadın teşkilatı adına Nahide Erkap yer alıyor. Gençler, Kadınlar ve Şube gönüllülerimiz birlikteliğinde faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı yaşam için yürüyor, doğal çevremizi önemsiyor, stant açıyor, Ramazan ayı için hazırlanıyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yılda Zekat, Fitre, Fidye ve gıda kolisi bağışlarınızı alıyor ve ulaştırıyoruz. Ziraat Bankasının alt sokağında bulunan şubemize gelerek makbuz karşılığı veya www.kizilay.org.tr internet adresinden işlemlerinizi gerçekleştirebilişiniz. gönüllüol.org dijital ortamından gönüllü üye olabilirsiniz.’’

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ BİGA ŞUBESİ’NDEN SAYGI DEĞER ÜYELERİMİZE DUYURUMUZDUR

Başer ayrıca, ‘’bir duyurum olacak diyerek; Türk Kızılay Tüzüğü ve ilgili mevzuatlar doğrultusunda, Şubemize kayıtlı bulunan üyelerimizin, üye kayıt bilgilerinde eksikliklerinin güncellenmesi ve aidat borcu bulunan Kızılay Üyelerimizin 29 Nisan 2022 Cuma gününe kadar, Şubemize başvurarak eksik bilgilerinin güncellemelerini ve aidat borçlarının ödeme işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen süre bu içerisinde yasal sorumluluklarını yerine getirmeyen üyelerimize Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince işlem yapılacağını bildirir, gereğini bilgilerinize saygı ile duyururum.’’

 



Biga 2.04.2022 22:46:00 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00