Köprü İnşaatı Nedeniyle Yol Trafiğe Kapatılacak

Köprü İnşaatı Nedeniyle Yol Trafiğe Kapatılacak

TCK Biga Çan yolunu Akkayrak köyüne bağlayan yol üzerinde bulunan köprüde yeni köprü inşaatı nedeniyle 3 Haziran Perşembe günü saat 08:00’de yıkım işlemi başlayacak olup yol trafiğe kapanacaktır.

TCK Biga Çan yolunu Akkayrak köyüne bağlayan yol üzerinde bulunan köprüde yeni köprü inşaatı nedeniyle 3 Haziran Perşembe günü saat 08:00’de yıkım işlemi başlayacak olup yol trafiğe kapanacak.

Biga Kaymakamlığından yapılan açıklamada; ‘’TCK Biga Çan yolunu Akkayrak köyüne bağlayan yol üzerinde bulunan köprüde yeni köprü inşaatı nedeniyle 3 Haziran Perşembe günü saat 08:00 de yıkım işlemi yapılacak. Bu yüzden yol trafiğe kapatılacak. Kırkgeçit, Kaynarca Köyü, İnova Köyleri istikameti için alternatif ulaşım Abdiağa, Elmalı, Yeşilköy üzerinden sağlanacaktır.

Sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için lütfen çalışma mahalline girmemesini rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz denildi.’’

Köprü İnşaatı Nedeniyle Yol Trafiğe Kapatılacak
Köprü İnşaatı Nedeniyle Yol Trafiğe Kapatılacak

 



Biga 2.06.2021 19:30:00 0
  • Cumartesi 20.1 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10370,78%-0,90
  • DOLAR

    41,84% 0,00
  • EURO

    49,01% 0,53
  • GRAM ALTIN

    5798,19% 2,43
  • Ç. ALTIN

    9693,42% 3,62