Lüleburgazspor Bigaspor Maçı Değerlendirildi

Lüleburgazspor Bigaspor Maçı Değerlendirildi

Bigaspor Antrenörü İbrahim Küçük ve Serdar Metin 6 Kasım Çarşamba günü saat 14:00’de Bigaspor Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Lüleburgazspor Bigaspor maçı değerlendirildi.

Lüleburgazspor Bigaspor Maçı Değerlendirildi

Bigaspor Antrenörü İbrahim Küçük yaptığı açıklamada;
Bir hafta önce oynadığımız Lüleburgazspor Bigaspor maçını değerlendirmek ve bilgi kirliliğini gidermek için toplandık. Bu yıl Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın destekleriyle, Kulüp Başkanı Zeki Mutlu’nun önderliğinde Bigaspor takımı hedeflerini büyüttü. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Kulüp Başkanımız Zeki Mutlu ve yönetiminden memnunuz.

Herkesin yatırım yaptığı, büyük bütçelerle mücadele ettiği zor bir ligde mücadele ediyoruz. Ligde oynadığımız 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlikle 15 puanla birinciliği Tekirdağspor ile paylaşıyoruz. Aramızda sadece averaj farkı bulunuyor. Ligde en az gol yiyen ve en fazla gol atan takımlardan bir tanesiyiz. Kırmızı kart yemeyen ve disiplinli bir takımız. Bu performansı arttırarak sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz.

6 veya 7 takımın hedefi var. Her maçımızın değeri 3 puan ancak müsabaka zor geçecektir. Lüleburgazspor maçı da bunlardan bir tanesidir. Lüleburgaz maçında rakip takımın saha avantajı ve seyircileri var. İyi pozisyonlar yakalamış olmamıza rağmen, gol atamadık. Yenmedik, yenilmedik ama berabere kalarak deplasmandan bir puanla döndük. Tekirdağspor son dakikada attığı golle galibiyet aldı. Averaj ile bir puan öne geçti.

Sezon içinde beraberlikler olduğu gibi mağlubiyetlerde olacaktır. Yönetimimizin, taraftarımızın ve halkımızın buna hazır olması gerekiyor. Sporcularımızın performanslarından memnunum. Yönetimimiz, sporcularımız, taraftarımız ve vatandaşlarımızın Bigaspor’u ligde şampiyon olmasını istediği kadar bizde o heyecanla her maçımızı kazanarak şampiyon olmamızı çok istiyoruz. Biga’nın 20 yıldır özlemiş olduğu, Bigaspor’u 3. lige taşımak istiyoruz, dedi.

Bigaspor Yöneticilerinden Serdar Metin yaptığı açıklamada;
Yönetim olarak antrenörlerimize ve sporcularımıza desteğimiz var. Beklentiler yüksek olduğu için herkes galibiyet bekliyor. Mağlubiyetimiz yok. Sadece 2 beraberliğimiz var. Takımımızda sporcularımıza, antrenörlerimize, yönetimimize ve vatandaşlarımıza güveniyoruz. Hiç kimse desteğini esirgemesin. Sporcularımız inanıyor, kazanarak 3. lige çıkmak istiyor dedi.
 



Spor 6.11.2019 18:44:00 0
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61