MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya: Şimdi Gerçek Yüzleri Ortaya Çıktı

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya: Şimdi Gerçek Yüzleri Ortaya Çıktı

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Peygamber Efendimize hakaret eden Charlie Hebdo’nun Genel Yayın Sorumlusunu İzmir Mizah Festivaline davet etmesine tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Peygamber Efendimize hakaret eden Charlie Hebdo’nun Genel Yayın Sorumlusunu İzmir Mizah Festivaline davet etmesine tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, ‘’CHP Yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesinin Başkanı Tunç Soyer, Peygamber Efendimize hakaret eden Charlie Hebdo’nun Genel Yayın Sorumlusunu İzmir Mizah Festivaline davet etmiş.

Öte Yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi 80 yıl önceki CHP zulmünü diriltmeye çalışarak Türkçe Ezan ve Kuranı Kerim okutuyor. Hâlbuki Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, Arapça olarak indirilmiştir (Yusuf, 12/2; Zuhruf, 43/3). Kur'an-ı Kerim, hem lafzı hem manası ile Kur'an'dır.

Bu CHP’nin dinimiz ile olan derdi nedir? Ehli Sünnet İtikada zarar vermek için ellerinden geleni yapan belediye başkanları seçimlerde rollerini oynamışlar.

Şimdi gerçek yüzleri ortaya çıktı. Birde tabii Genel Başkanları var. Kılıçdaroğlu “Uyuşturucu ticareti yapandan, Organ ticareti yapandan vergi alacaksın “diyor.

Bunlar Türk Ceza Kanunda açık olarak suç olan fiiller, bunlardan vergi almak bunlara meşruiyet kazandırmaktır. Gerçekten bunların Devlet yönetme ihtimali yok, bu konuya çok uzaklar bu sözler bunun en büyük delillerinden biridir.

Gün geçmiyor ki CHP den bir taciz, bir tecavüz olayı duymayalım. Şirazesinden çoktan çıkmış bu siyasi yapıya karşı toplumumuzu uyarıyorum, Allah devletimizi bu zihniyetten korusun, dedi.’’



Siyaset 24.12.2020 17:55:00 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71