MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’dan Öğretmenler Günü Açıklaması

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’dan Öğretmenler Günü Açıklaması

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, ‘’eğitim, bir milletin en önemli kurumlarının başında gelmektedir. Türk gençliğinin iyi bir şekilde yetişmesi için eğitimcilerimizin büyük fedakarlık gösterdikleri inkar edilemez. Çocuklarımızın ailesinden daha fazla vakit geçirdikleri yer okullardır. Öğretmenlerimiz de çocuklarımıza birer anne-baba şefkatiyle yaklaşmakta onların vatanına, milletine ve ailesine iyi bir birey olması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaktadırlar.

Hz. Ali’nin dediği gibi “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.”  sözünden hareketle geleceğimizin Türkiye’sini inşa edecek gençlerimize emeğini esirgemeyen öğretmenlerimizi her yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalıyız. Yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Öğretmenler, bir milletin manevi askerleridir” diyerek öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu vurgulamıştır.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “Hangi gerekçelerle olursa olsun, öğretmenlerimizin mahrum bırakıldığı hak ve imkânlar, bir zaman sonra karşımıza ağır maliyetler çıkaracak; “huzursuz öğretmen, eğitimsiz öğrenci ve gerileyen ülke” kısır döngüsüne hapsolmaktan başka bir seçeneğimiz kalmayacaktır.”  sözünü şiar edinerek öğretmenlerimiz yaşamış oldukları sıkıntıları aşmak için elimizden geleni yapacağız.

Bu vesilerle başta görevi başında şehit düşen öğretmenlerimiz olmak üzere çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum.’’



Siyaset 24.11.2021 18:00:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22