Milletimizin inanç, irade ve kararlılığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi kurmuştur ve bir asırdır yaşatmaktadır.

 Milletimizin inanç, irade ve kararlılığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi kurmuştur ve bir asırdır yaşatmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Meclis üyesi, CHP Biga Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Alper Şen, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Ataturk ve silah arkadaşlarını yad eden Biga Belediye Başkanı Aday Adayı Alper Şen, "Atalarımızın üzerimize sorumluluk bıraktığı emanetlere sahip çıkmalıyız ve geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmalıyız" ifadelerinin ardından şükranlarını sundu.

Biga Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Alper Şen;

30 Ağustos'ta; düşman işgaline, zulmüne karşı Türk milleti topyekün, varolma mücadelesi vermiş ve özgürlüğünü canıyla kanıyla kazanmıştır. 30 Ağustos; milletimizin birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı aynı zamanda Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun mihenk taşıdır. Milletimizin inanç, irade ve kararlılığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi kurmuştur ve bir asırdır yaşatmaktadır. Geçmişimizi geleceğe taşımak için, tarihimize bakmalı ve atalarımızın üzerimize sorumluluk bıraktığı emanetlere sahip çıkmalıyız ve geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin, Bigalı hemşehrilerimin ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.



Siyaset 30.08.2023 16:19:57 0
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.5 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • BIST 100

    10098,23%0,15
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99