Milletvekili Ayhan Gider “Gelibolu Kazanıldıysa, Kaybedilen Yerlerin İzahı Olamaz”

Milletvekili Ayhan Gider “Gelibolu Kazanıldıysa, Kaybedilen Yerlerin İzahı Olamaz”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gelibolu’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gelibolu’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’la birlikte muhtarlara hitap eden Gider, seçim sonuçlarına değinerek; “Milletle hemhal olamıyor, derdiyle dertlenemiyorsan, o koltuklarda oturmayacaksınız. Gelibolu gibi bir yeri kazanıyorsak, diğer yerlerde yaşanan kayıpların açıklaması olamaz. Demek ki; milletin derdiyle dertleniyor ve azimle çalışıyorsan seçimi de kazanıyorsun” dedi. 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beraberinde Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal, AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Cahit Bilge ve İl Genel Meclisi Üyesi Necati Tarıman yer aldılar. Gelibolu’da görev yapan köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Gider, seçimde kazandıkları zafer nedeniyle muhtarları tebrik ederek; “Gelibolu, Gazi Süleyman Paşa ve Piri Reis’in memleketi. Herkes mevleviliğin merkezini Konya biliyor ama dünyanın en büyük mevlevihanesi Gelibolu’da. Gelibolu’nun sayılmakla bitmeyecek birçok özelliği mevcut. Burada hizmet etmek ve görev yapmak keyifli. Bu açıdan Gelibolu’ya hizmet için yola çıkıp seçilen sizleri tebrik ediyorum” dedi. 

“GELİBOLU KAZANILDIYSA, BAŞKA YERİ KAYBETMENİN AÇIKLAMASI OLMAZ”

31 Mart yerel seçimlerinde parti olarak arzu ettikleri seviyede oy alamadıklarını ancak bunun sorumlusu olarak halkı görmediklerini ifade eden Ayhan Gider; “Son seçimde Türkiye’de istediğimiz sonucu alamadık ama bunun için de milleti suçlamadık. Kimseye karnını kaşıyan adam, cahil dedik mi? Bunlar başkalarının işi. Biz ne dedik? Hata yapmışız. Kendimizi sorgulayacağız ve nerede ne yanlış yaptıysak üzerine gideceğiz. Her yerde de Gelibolu örneğini veriyoruz. Kimse Türkiye konjokturu demesin. Gelibolu’yu almışsak, başka yeri kaybetmenin açıklaması olamaz. Demek ki isteyince oluyormuş. Demek ki azmedince, kararlılık gösterince oluyormuş. Demek ki; milletle hemhal olunca oluyormuş. Bizim işimiz milletle hemhal olmak. Milletin derdiyle dertlenemiyorsak, o koltuklarda oturmayalım. Biz süremizi doldurmak için değil, milletin derdini çözmek için o koltuklardayız” ifadelerini kullandı.

“KAMİL BAŞKANLA KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Gelibolu’daki seçim zaferinin kendileri için önemine değinen Gider; “Bir muhtar yanıma gelince mutlu olurum. Çünkü köyün derdini getiriyor, kendi işi için değil. Seçimler geçti. Artık hizmet zamanı. Kamil Başkandan da “borç varmış, o kuruma gittim” diye bir laf duymayacaksınız. Yaptıklarını duyacaksınız. Evreşe’de böyle oldu. Hatta bazı yaptıklarını hiç söylemedi bile. Orada onları yapan, düşünün Gelibolu’da ne yapar. Bu anlamda en mutlu olduğumuz yerlerden biri Gelibolu. Seçim kazandığımız için değil, Kamil Başkanla burada seçim kazandığımız için çok mutluyuz. Çünkü çok iyi işler yapacağından şüphemiz yok. Garantisi de daha önce yaptıkları. İktidar olmak şikayet etme yeri değil, iş yapma yeridir. Hizmet edeceğiz ve insanlar bize güvendiğinin karşılığını alacak. Vaktinizi ya kavgayla gürültüyle geçirirsiniz yada işle. Biz hayatımızı hep işle geçirdik. Kavga gürültüyle ancak canınızı sıkarsınız. Bu vakti iş yaparak geçirmek gerekir.  Bu 5 yılda Gelibolu’da çok güzel işler yapacağız. Gelibolu’yu dünya tanıyor ama çok daha bilinir olmasını sağlayacağız. Turizmi, tarımı ve hizmet sektörüyle öne çıkmasını sağlayacağız. Bu anlamda Kamil Başkana hem güveniyor hem de inanıyorum” dedi.



Siyaset 20.05.2024 08:25:04 0
  • Çarşamba 31.9 ° / 20 ° Güneşli
  • Perşembe 32.3 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Cuma 31.2 ° / 18.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    10680,00%-0,82
  • DOLAR

    32,95% 0,25
  • EURO

    35,28% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2456,69% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00