Milletvekili Ayhan Gider: "“OTOPARK SORUNU BİTMELİ”

Milletvekili Ayhan Gider:

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi’ni ziyaret etti. Çanakkale’de yaşanan otopark sorununun Ülgür Gökhan tarafından kabul görmediğini dile getiren Gider; “Belediye, otopark yapmamak için inatlaşıyor” dedi. 

Mimarlar Odası Çanakkale Şubesi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, burada şube başkanı Sevil Ural ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Görüşmeler sırasında, Çanakkale’deki kamu kurumlarının mimari yarışmalarla belirlenmesinden mutlu olduklarını belirten Ural, bu konuda Gider’e teşekkür ederek; “Çanakkale’de çok güzel işler yapıldı. Mesleğimizle ilgili konuların yarışmalarla belirlenmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu alanda verilen desteklerle Çanakkale açısından güzel yapılar kazandırıldı. Sizlerin bu konuda çok katkısı oldu ve mimari anlamda şehrin güzelleşmesine çok büyük faydalar sağlandı. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Sizleri milletvekili olarak da ağırlamak bizi çok duygulandırdı ve mutlu olduk” dedi.

“OTOPARK SORUNU BİTMELİ”

Görüşme sırasında Çanakkale’nin sorunlarına değinen Gider, otopark sorunun çözülmemesinde Ülgür Gökhan’ın tutumunun etkili olduğunu belirterek; “Çanakkale, sadece bizler açısından değil, tüm Türkiye ve dünya için önemli bir şehir. Sahip olduğumuz tarihi ve doğal değerleri saymaya kalksak, yine içlerinden saymayı unuttuğumuz birçok önemli değer çıkar. Bu şehrimizin zenginliği. Bu anlamda Çanakkale’nin zenginliğinin, şehrin mimari açıdan yüzüne de yansımalı. Ancak, şehrin imarından sorumlu olan ve mimari sorunlarını çözmesi beklenen Çanakkale Belediyesi, bırakın mimari bir değer katmayı, en temel sorun olan trafik sorununu dahi çözmekten aciz kalıyor. Çanakkale’de trafiğin tıkanması kötü bir şey. Yolları tam kapasite kullanamıyoruz. Çünkü en az bir şeridi otopark. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da ısrarla, otopark yapmayacağı konusunda inatlaşıyor. Bu bir yorum değil. Birebir Ülgür Gökhan, ‘Çanakkale’de otopark problemi yok, insanlar araba park etmeyi bilmiyor’ dedi. Bu çok kötü bir yaklaşım. Bir an önce otopark sorunun bitmesi lazım” ifadelerini kullandı.

 

 



Siyaset 6.01.2024 17:13:30 0
  • Perşembe 20.4 ° / 11 ° Güneşli
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,47% 0,32
  • EURO

    34,67% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2410,63% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00