Milletvekili Ayhan Gider“Bir yıl içinde Umurbey Meydanı’nda doğalgazın meşalesini tutuşturacağız”

Milletvekili Ayhan Gider“Bir yıl içinde Umurbey Meydanı’nda doğalgazın meşalesini tutuşturacağız”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, partisinin Umurbey Belediye Başkanı İlker Uzunçakır ile beldedeki kadın seçmenlerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Gider, burada yaptığı konuşmada, Umurbey’de böyle bir kalabalığın toplanmasının kendisini mutlu ettiğini, bu durumun Umurbeyliler’in İlker Uzunçakır’ı sevdiği inancını pekiştirdiğini dile getirdi.

Uzunçakır ile Çanakkale İl Özel İdaresinde yaklaşık 10 yıl birlikte çalıştıklarını anlatan Gider, sözlerine şöyle devam etti:

“Benim o 10 yıldan aklımda kalan, İlker işini yapar başka da bir şeye bakmaz. ‘Kendimi göstereyim, belli edeyim, öne çıkayım’ diye bir derdi yok.  Bize de zaten işini  yapan adamlar lazım yoksa  3 kuruşluk yol döşemeden 40 liralık gürültü yapanlar var memlekette. Hiçbir şey yapmamış olmasına rağmen neden yapamadığını anlatmak için meydan meydan gezenler var. Sen neden yapamadığını anlatma. Bir tane iş yap biz onu görelim. 

Bu muhalefetin genel alışkanlığı, neden yapmadıklarını anlatmak oldu. Bize neden yapmadığını bırak, neden yaptığını anlatan adam da lazım değil. Bize iş yapan, sonra gürültü yapmayan adam lazım. Çünkü biz başımızdakileri, bize hizmet etsinler diye seçiyoruz. Yoksa devletin arabasına binip de mahalle mahalle gezsinler diye seçmiyoruz. Odaya oturup da zil ile kapıcı çağran, sekreterine talimat veren adamlar olsunlar diye seçmiyoruz. Bize hizmet etsinler diye seçiyoruz.”

“UMURBEY MEYDANI’NDA DOĞALGAZIN MEŞALESİNİ TUTUŞTURACAĞIZ”

Umurbey’in ihtiyaçlarının ve dertlerinin belli olduğunu ifade eden Gider, “Soğuk hava deposu çalışsın, mümkünse kapasitesi artsın. İlker’in de yeni bir soğuk hava deposu yapacağına ve mevcudu daha iyi çalıştıracağına inanıyorum. Bir de artık soba yakmak, odun tutuşturmak bela, şu doğalgazı da bir getirsin artık. Ben buradan bunun taahhüdünü veriyorum.  1 Nisan’dan sonra doğalgaz için ilk projeye başlıyoruz. Bir yıl içinde Umurbey Meydanı’nda doğalgazın meşalesini tutuşturacağız.” diye konuştu.

Umurbey Belediye Başkan adayı İlker Uzunçakır’ın, belde için ne gerekiyorsa tamamını yapacağına inandığını ve kendisine kefil olduğunu belirten Gider, 31 Mart’ta güzel bir seçim olacağını ve o akşam Çanakkale’den çıktıklarında merkez dışında ilk kutlamayı Umurbey’de birlikte yapacaklarını kaydetti.



Siyaset 4.03.2024 15:18:13 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19