Nefes Kesen Müsabakada BAL Ligine Devam Edecek Olan Takım Bozcaadaspor Oldu

Nefes Kesen Müsabakada BAL Ligine Devam Edecek Olan Takım Bozcaadaspor Oldu

Bölgesel Amatör lig Baraj Karşılaşmasında Bozcaadaspor ve Ezinespor Çanakkale 18 Mart Stadı çim sahasında karşı karşıya geldiler.

Bölgesel Amatör lig Baraj Karşılaşmasında Bozcaadaspor ve Ezinespor Çanakkale 18 Mart Stadı çim sahasında karşı karşıya geldiler. Bölgesel Amatör lig 8.Bölge 2.grupta mücadele eden Bozcaadaspor ile Çanakkale Süper Amatör lig şampiyonu Ezinespor’ u karşı karşıya getiren karşılaşma nefesleri kesti.

Zorlu Karşılaşmayı Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Çanakkale Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil, Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar, siyasi parti temsilcileri ve iki takım taraftarları takip ettiler.

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklarla geçilirken Ezinespor ilk devrede girdiği pozisyonlardan yararlanamayan taraf oldu.

Müsabakanın ikinci devresine hızlı başlayan Bozcaadaspor karşılaşmanın 47.dakikasında Volkan Çağlar’ın attığı golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golün santra sının ardından Bozcaadaspor Volkan Çağlar ile skoru 2-0 yaparken, Ezinespor müsabakanın 57.dakikasında Furkan Gğngör’ün penaltıdan attığı golle skoru 2-1 yaptı

Bu dakikadan sonra Ezinespor rakip kalede baskı kurarken, Bozcaadaspor ani ataklarla rakip kalede tehlikeli olmaya çalıştı.

Müsabakanın 85.dakikasında Bozcaadaspor Cenk Güven’in attığı golle skoru 3-1 yaparken bu golden sonra saha bir anda karıştı. Bozcaadaspor lu futbolcu Faruk Bahar’ ın Ezinespor yedek kulübesine ve tribünlerine el hareketi yaptığı iddiasıyla başlayan tartışmalar sonunda Bozcaadaspor’ dan Faruk Bahar ve Ezinespor dan Furkan Can Köylü kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Ezinespor Hasan Özcan’ın attığı golle skoru 3-2 yapmasına rağmen uzatma dakikalarında başka gol olmazken müsabaka Bozcaadaspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Bozcaadaspor yeni sezonda da Bölgesel Amatör Ligte yer alma hakkını elde ederken, sezonun İl şampiyonu olarak kapatan Ezinespor Bölgesel Amatör lige çıkma şansını kaybetti.

Haber: Çanakkale’nin Nabzı – Bülent Büberci

 



Spor 18.04.2022 11:52:00 0
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.3 ° / 13.4 ° false
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22