Okulda Son Gece Faaliyeti Kemer’de Gerçekleşti

Okulda Son Gece Faaliyeti Kemer’de Gerçekleşti

Kemer İçdaş İlkokulu okulda son gece etkinliği gerçekleştirdi.

Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Biga Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer yaptığı açıklamada “Kemer İçdaş İlkokulu’nun geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği faaliyete katılmıştık. Bu yılda gelişerek devam eden “OKULDA SON GECE” etkinliğine katıldık. Kemer İçdaş İlkokulu Müdür’ü Ercan Pehlivan ile yaptığımız görüşmede. Okul olarak öğrencilerin akademik gelişimini sağlamak, sosyal yönden desteklemek, Okul Aile Öğrenci işbirliğini güçlendirmek amaçlı “OKULDA SON GECE” temalı faaliyet hakkında bilgi aldık.  

 

Katıldığımız faaliyette İlk olarak öğrenciler, Parion Antik Kenti Kazı Alanı Başkan Vekili Sadık Tuğrul eşliğinde,  Aşıklar tepesine, sonrasında Parion kazı alanını gezdik ve bilgi aldık.  Antik Kentin tanıtımı ve Arkeologlar nasıl çalışır? konusunu öğrenmek için okul bahçesinde hazırlanan suni kazı alanı çalışması yapıldı. Biraz spor ve oyundan sonra, olası Afetlerde çadırın önemi, gönüllülük sistemi  ve Kızılay çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundum.  Gece uzay hakkında astreoitler ,gök taşları, yıldızlar hakkında öğrencilere bilgi verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan BİLEN’in destekleri ile okula kazandırılan teleskop ile ay gözlemi ve Güneş Sistemindeki gezegenler gözlemlendi. Okul bahçesi’ndeki Çadır kampında öğrenciler ve aileleri çadırda kalarak karne gününe uyanacaklar. Gün içinde karnelerini alarak yaz tatiline çıkacaklar.

Kemer İçdaş İlkokulu Müdür’ü Ercan Pehlivan başta olmak üzere, bu faaliyetin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 



Eğitim 19.06.2022 20:23:00 0
  • Cumartesi 12 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.9 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 15.1 ° / 5.8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9341,78%0,03
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,30% 1,70
  • GRAM ALTIN

    3941,28% 1,81
  • Ç. ALTIN

    6375,12% 2,54