Ortak Amaç Biga’mızı Kalkındırmaktır

Ortak Amaç Biga’mızı Kalkındırmaktır

Biga Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Salih Altınkaya, yerel seçimlerin üzerinden geçen bir senenin ardından hep adaletin, hukukun ve şeffaflığın yanında olduklarını söyledi.

Biga MHP İlçe Başkanı Salih Altınkaya yaptığı açıklamada, Biga’da ittifakımız üzerinde kim bozgunculuk peşinde koşarsa, bizleri dimdik karşısında bulacaktır. Güçlü Biga güçlü Çanakkale’nin çimentosu olacak, gerçekleşen hedefler bunların kanıtları olacaktır Ortak amaç Biga’mızı kalkındırmaktır.

Ortak Amaç Biga’mızı Kalkındırmaktır
Ortak Amaç Biga’mızı Kalkındırmaktır

 ‘’Halkımızın bir kuruşuyla bir milyonun bir olduğunu bilip, bu hassasiyet ve duruşumuzu bozmadan Biga halkının çıkarını korumaya çalıştık. Her insanımızın görüşü ne olursa olsun kapımızı açık tutup dertleriyle dertlendik. Kalbimizde yanan Biga'ya hizmet sevdasından bir nebze olsun ödün vermedik. Görüşü ne olursa olsun Liyakat düsturundan taviz vermedik. Biz milliyetçi ülkücü hareketiz. Üstümüzde BEŞBİN şehidin kanının Hakkı olduğunu bir nebze unutmadık ve unutturmayacağız. Şahsi çıkarlarını ülke menfaatlerinin üzerinde tutan kim olursa olsun ne pahasına olursa olsun karşısında bizi bulacaktır.

Ben ve yönetim kurulu üyelerim bu dik duruşu sergilemeyi ve Biga halkının derdini dert edinmeyi kendine düstur edinmiştir.  Buradan Biga halkına sesleniyorum camiamızdan olsun olmasın haklı olan herkesin yanındayız ne Devlet malını peşkeş çektirir nede yetimin hakkını yediririz. Biz milliyetçi-ülkücü hareketiz. Biz Biga, Biga biz demektir. Seçimde verilen tüm sözlerin yerine getirilmesinin takip ve teminatçısıyız. Cumhur ittifakı milletin bekası uğuruna milletin ruh kökünden doğan, içten ve dıştan Türkiye’nin maruz kaldığı tüm saldırılara rağmen her geçen gün perçinleşen kutlu bir sevdanın adıdır dedi.



Siyaset 9.06.2020 17:51:00 0
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87