Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı Seçildi

Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Biga İlçe Başkanlığının 37. olağan kongresi 8 Ocak Çarşamba günü saat 10:00’da bir düğün salonunda yapıldı. Seçimi mavi listeyle katılan Osman Öztürk ve ekibi kazandı. Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı seçildi.

Kongrenin divan başkanlığını CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın yaptı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu, gelir gider hesapları okundu ve ibraz edildi. 274 üyenin katıldığı 37. olağan kongrede mavi liste Osman Öztürk ve beyaz liste Atilla Diren yarıştı. Yapılan seçimlerde mavi liste 142 oy, beyaz liste 130 oy alırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı Seçildi

Seçim sonrası açıklama yapan Osman Öztürk;

70 gündür bu süreçte bizle beraber hareket eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazanını şimdiden CHP’dir. Bizim bazı itirazlarımız vardı. İtirazlar kulak ardı edilince adaylık sürecine girdik. Ben siyasetine, 5, 6 kişilik yönetim kurulu ile alınan kararlara, gençliğe sahip çıkmayanlara, yapılmayan genişletilmiş toplantılara, şahıs siyasetine, bazı köylerde üye yok, bazıların da sadece bir üye olmasına, meclis üye seçimine, tüm bunlara itirazımız vardı.

Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı Seçildi

Amacımız; belediye seçimlerini kazanmak, milletvekili çıkarmak, tek başına iktidar olmak. Bir aday belirlerken ön seçim yapacağız, bunları sizler belirleyeceksiniz. Meslek komiteleri kuracağız. Köyler için özel ekip kuracağız. Çanakkale’de parti okulu var. Biga’da yapılması için çalışacağız. Gençlerimiz ve kadınlarımız sosyalleşmesi için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. CHP’ye gönül vermiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki mücadelelerimizde hep beraber olacağız. CHP’yi en güzel günlere götürmek bizlerin borcudur, dedi.

Asil Üyeler

Osman Öztürk, Osman Arslan, Buket Aydemir, Emre Birer, Yalçın Çalı, Barış Çetin, Onur Gelmez, Hayriye Gürsoy, Ahmet Karataş, Cemal Mantar, İlker Sezen, Samet Taşkın, Ercan Tulnay, Bilgin Yavaş, Özgür Yılmaz

Yedek Üyeler

Murat Agas, Cengiz Bayrak, Işılay Ateş, Mehmet Poyraz, Ahmet Borazan, Mehmet Can, Ahmet Çerkez, Güven Öztürk, İrfan Koral, Ali Akaydın, Nermin Sarı, Ferdi Terzioğlu, Onur Üstün, Yüksel Yörük

Osman Öztürk CHP Biga İlçe Başkanı Seçildi



Siyaset 9.01.2020 12:02:00 0
  • Salı 24.2 ° / 14.6 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87