Recep Demir Ve Ersin Aslantoğ Bigaspor’da

Recep Demir Ve Ersin Aslantoğ Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Recep Demir ve orta saha oyuncusu Ersin Aslantoğ ile anlaşmaya vardı.

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Recep Demir ve orta saha oyuncusu Ersin Aslantoğ ile anlaşmaya vardı.

Recep Demir Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında BAL liginin başarılı orta saha oyuncusu Recep Demir ile anlaşmaya vardı.

Bigaspor tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor As Başkanı İlhan Kaçar, ‘’2. devre öncesi dış transfer çalışmaları kapsamında başarılı orta saha oyuncusu Recep Demir ile anlaşmaya vardık. Sporcumuza sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum. Camiamıza ve sporcumuza hayırlı olsun. Sporcumuza hoşgeldin diyoruz, dedi.’’

Recep Demir daha önce; Yimpaş Yozgatspor, Atakum Belediyespor, Tosya Belediyespor, Kozlu Belediyespor, Ladik Belediyespor, Kütahyaspor, Nevşehir Gençlikspor, Uras Uşakspor ve Atakum Belediyespor forması giydi.

Ersin Aslantoğ Bigaspor’da

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında birçok takımda şampiyonluk yaşayan BAL liginin başarılı orta saha oyuncusu Ersin Aslantoğ ile anlaşmaya vardı.

Bigaspor tesislerinde yapılan imza töreninde açıklama yapan Bigaspor Yönetim Kurulu Üyesi Semih Kırbaç, ‘’2. devre öncesi dış transfer çalışmaları kapsamında BAL liginin Şampiyon orta sahalarından Aliağa FK takım Kaptanı Ersin Aslantoğ ile anlaşmaya vardık. Sporcumuza sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum. Camiamıza ve sporcumuza hayırlı olsun. Sporcumuza hoşgeldin diyoruz, dedi.’’

Ersin Aslantoğ daha önce; Denizlispor, Afyonkarahisar, Menemenspor, Sancaktepe FK, Bucaspor 1928, Kızılcabölükspor, Bergama Belediyespor, Aliağa Futbol A.Ş forması giydi.

 



Spor 20.01.2022 18:20:00 0
  • Cuma 25.6 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,10% 0,28
  • EURO

    38,11% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2877,00% 1,70
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54