SADAN DOGAN,BEYAZ LISTE ILE SEÇIMLERE GIRIYOR

SADAN DOGAN,BEYAZ LISTE ILE SEÇIMLERE GIRIYOR

Biga Ticaret ve Sanayi Odasinin 12 Kasim Cumartesi günü gerçeklesecek seçimlerine çok az bir zaman kala yazili bir açiklama yapan Sadan Dogan;”Tüm üyelerimizden beyaz listeye destek istiyoruz.”dedi.

l Biga Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Sadan Dogan'in açiklamasi su sekilde;

Kamuoyuna saygiyla duyurulur...

Biga Ticaret ve Sanayi Odamizin 12 Kasim Cumartesi gerçeklesecek seçimlerinde 9 meslek komitesi ile oda meclisimizde görev alacak üyelerimizi seçecegiz. Seçim sabah saat 08:00'de baslayip, aksam saat 17:00'ye kadar sürecek. Bizler arkadaslarimizla birlikte seçim sürecinde birlikte çalisabilecegimiz listemizi olusturduk ve beyaz liste ile tüm üyelerimizin oylarina talibiz. Katilimin yüksek olmasi en büyük temennimiz. Tek listeli seçimle, uzlasma içinde bir seçim olmasi için elimizden gelen çalismayi yaptik. Gerekli görüsmeleri de her kesimden arkadaslarimizla bir araya gelerek gerçeklestirdik. Ancak Biga TSO Meclisi'nde birlikte görev aldigimiz arkadasimizin baskanliginda yeni bir liste daha çiktigini seçime 2 gün kala ögrendik. Ben arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Tek listeli seçimin, Biga olarak, Biga'ya yatirimlarin gelmesinde bizi daha güçlü gösterecegine inanmistik. Biga'mizin ikinci yüzyilinin planlanmasinda dil birliginin, fikir birliginin bizi ileri tasiyabilecegine inanarak hareket ettik.

Demokrasinin geregi Biga Ticaret ve Sanayi Odamizin her üyesinin aday olmaya hakki vardir. Biz de görev süremiz boyunca demokrasiye inanarak hareket ettik. Demokrasinin bizlere yükledigi görev ve sorumluluklardan asla kaçmadik. Bizim tüm üyelerimizden en büyük talebimiz, tüm üyelerimizin iradesinin sandiga tam olarak yansiyabilmesi için oy kullanmalaridir.

Bizler iki dönem boyunca bir Biga vizyonu olusturmaya hizmet ettik. Bu Biga vizyonunun, Biga’nin ikinci yüzyili için ne kadar önemli oldugunu herkes biliyor. Bu vizyonun tamamlanabilmesi, Biga’nin gelecegine fener tutacak bir vizyonun olusabilmesi için tüm üyelerimizden beyaz listeye destek istiyoruz.

Sürecin Biga’miza ve odamiza hayirlar getirmesini temenni ediyor, kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Saygilarimla…

Sadan Dogan

 

Çanakkale HABERI

1/1
SADAN DOGAN,BEYAZ LISTE ILE SEÇIMLERE GIRIYOR

1




Gündem 20.12.2022 14:03:54 0
  • Cuma 20.4 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 12.2 ° / 9 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 19.1 ° / 8 ° Güneşli
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71