Şehitlik’te Bülent Erdoğan’a sevgi seli

Şehitlik’te Bülent Erdoğan’a sevgi seli

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Şehitlik Mitingi’nde şov yaptı. Şehitlik sakinleri Bülent Erdoğan’ı bağrına bastı.

Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Şehitlik Mitingi’nde şov yaptı. Şehitlik sakinleri Bülent Erdoğan’ı bağrına bastı. Şehitlik’te gerçekleştirilen mitinge Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları, parti yönetimi de Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan’ın yanında yerlerini aldılar.

“BİZ MAHALLEYE 5 YILDA BİR SEÇİM ZAMANI GELENLERDE OLMADIK”
Mahalleye yalnızca seçim zamanında gelenlerden olmadıklarını ve mahalle sakinlerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “2019 yılında göreve gelir gelmez ilk çalışmamıza Şehitlik Mahallemizden başladık ve yanınızda olduk, düğününüzde, cemiyetlerinizde yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz. Kimseye oy vermiş vermemiş kimseyi ayırmadan 5 seneden beri her hemşerimize hizmet ettik. Şehitlik mahallemizde kimseyi ayırmadık. Bizler sadece seçim zamanı sizlere gelip oy isteyenler değiliz. Biz sizi Allah için seviyoruz, yanınızda her zaman olmaya devam edeceğiz” dedi.

“KAPALI DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ”
Zorlu pandemi, deprem koşullarına rağmen bahanelerin arkasına sığınmadıklarını söyleyen Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “5 yıl zorlu bir süreç geçirdik hepimiz. Pandemiyi, selleri, yangınları, depremleri gördük ama bu bahanelerin arkasına hiç saklanmadık. 5 yıldan bu yana belediyemizin kurumsal yapısını güçlendirdik, bütçesini ayağa kaldırdık, mahallemizin neresinde ne sorun var hepsini biliyoruz. 3 sene önce otobüs alamayan durumdan şu an ilçenin en büyük sorunu olan su sorununu çözmenin gururunu yaşıyoruz. İki sokağımızda su sıkıntısı yaşandı; üç aydan beri çalışıyoruz. İki ay sonra isale hattımız ve su depomuzun inşaatı bittiğinde Biga’da hiçbir vatandaşımız su sorunu yaşamayacak. Biga’da kültürünü yaşatan, düğünleri ve cemiyetleri en güzel olan yer burası. Yaz ve kış aylarında kullanılsın diye düğün salonu yaptık. Mahalleli gençlerimiz diyor ki; kapalı düğün salonu istiyoruz. Yetki sizden çalışmak bizden” dedi.

“MESİRE ALANI KAZANDIRIYORUZ”
Biga’nın ne eksiği varsa bildiklerini ve mahalleye mesire alanı kazandıracaklarını söyleyen Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “Bizler Türkiye’de ilk beldeye gaz götürenleriz, mahallemizin bir kısmı gaz kullanıyor, bir kısmı kullanmıyor. Kullanmak isteyen vatandaşlarımızın sayısını da biliyoruz; inşallah doğalgaz kullanmak isteyen mahallemizde kim varsa onlar da doğalgaz kullanacak. Her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz de bizlerle birlikte. Her zaman yanımızda oldu, Biga’mız için ne ihtiyacı varsa gece gündüz yanımızda oldu, çalıştı. 4 sene boyunca önümüzde seçim yok, 4 sene de Biga’mızın ne eksiği var ise; yerel ve genel uyumuyla Biga’ya kazandırmak için önümüzdeki 5 yıllık yönetime talibiz Okulumuzun hemen yanında bulunan Hıdırelez kutladığımız araziye kendi imkanlarımızla düzenleyip mahallemize güzel bir Mesire Alanı kazandırıyoruz. Orada çayımızı, kahvemizi, güzel sohbetlerimizi hep beraber yapacağız” dedi.

“PANDEMİYE RAĞMEN DESTEK OLDUK”
Destek olmaktan asla vazgeçmediklerini söyleyen Ak Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “Televizyon izlerken, sanatçılarımızı ünlü sanatçıların arkasında Bigalı üstatlarımızı gördükçe gurur duruyoruz. Mahallemizin sanatkâr delikanlıları, yetişkinleri ve sanatçıları ile alakalı mahallemizin sanatkarlarına sahip çıktık. Pandemide, Ramazan aylarında dediler ki; davulcular çıkmayacak. İyi de davulcularımız da Ramazan ayını bekliyor. Biz de karar aldık; hiçbir davulcumuzu mağdur etmeyeceğiz, onlar davul çalmaya çıkmadı ama biz onlara gereken desteği yaptık. Birçok ilçede belediye bandosu yok ama bizim belediyemizin sizler sayesinde gururumuz olan Biga belediye Bandomuz oldu. Belediye konserlerimizde, korolarımızda her zaman mahallemizin yetiştirmiş olduğu üstatlarımızla programlarımızı yaptık” dedi.

“GÜZEL SANATLAR LİSESİ KAZANDIRACAĞIZ”
Biga’ya Güzel Sanatlar Fakültesi kazandıracaklarının sözünü veren AK Parti Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan; “Biga’mıza güzel sanatlar lisesini de kazandırmak için sizlerden önümüzdeki 5 yıl için yetki istiyoruz. 25 yıllık ticaret hayatımız boyunca; mahallemizdeki birçok arkadaşımızla aynı sofrada oturduk, yemek yedik. Düğünlerimizde mahallemizin sanatkarları bizim çalgılarımızı çaldı, düğünlerimizi hep beraber yaptık. Birlikte yaşadık, birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Zengin kültür yapımızla, tarihi güzelliklerimizle Biga’mızın her anlamda marka şehir olması yolunda, önümüzdeki 5 yıla hizmet etmek için, yarınlarımız için yeniden adayız. Bu seçimleri hep beraber kazanacağız. Önümüzdeki dönem yeni meclis üyelerimizle, İl Genel Meclis üyelerimizle, teşkilatımızla, tecrübe kazanmış donanımlı başkanımızla, merkezi hükümetimizin destekleri ile Biga’mızın eksikliklerini bir bir tamamlamak için ikinci dönemde görev almak için yollara düştük. İnşallah hep birlikte Biga’mıza güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum, sizlerin güçlü desteğini bekliyorum” dedi.



Siyaset 28.03.2024 12:11:32 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19