Şen; Biga’nın 5 yıl daha kaybetme lüksü yok

Şen; Biga’nın 5 yıl daha kaybetme lüksü yok

Ramazan ayının ilk günü 1. Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen CHP Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen “Biga’nın 5 yıl daha kaybetme lüksü yok” dedi

Sanayi sitesi esnaflarıyla sohbet eden Şen “Biga’nın artık 5 yıl daha kaybetmemesi için hizmet ve yatırımlarda atılımlar yapması gerektiğini bahaneleri bırakıp çok çalışmamız gerek. Çok zaman kaybettik, küreselleşen dünyaya yetişmek adına kaybedecek bir günümüz dahi yok.” ifadelerini kullandı.
Sözlerine “Defalarca projeleri çizilen fakat yapılamayan yatırımları hayata geçireceğiz, sanayi sitelerinin bozuk çamurlu yolları ve alt yapı çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Çevresel düzenlemelerle alt yapı ve yol çalışmalarımızı bitirdikten hemen sonra Biga Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi yatırımı ve Gezici Araç Muayene İstasyonunu bölgemize taşınması için gerekli girişimleri başlatacağız. Sektörümüzün dağınık yapılanmasının önüne geçerek zaman kayıplarını azaltacağız.

Geç kalınan Biga Galericiler Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi yatırımlarını otomotiv sektörü meslek odaları ve tüm paydaşları ile iş birliği içinde yürüteceğiz.

Biga Sanayi Sosyal Tesisi Projesi

Sanayi Siteleri bölgemizde araç bakımı sırasında ve boş zamanlarını değerlendirmek isteyen esnafımız, müşterileri, çalışanları ve yolcuların kafe/restoranı ile yeme-içme ve mescid gibi ihtiyaçlarını karşılayacak modern konforlu bir sosyal tesis kentimize kazandıracağız.

Biga Oto Galericiler Sitesi Projesi

Biga kent içinde faaliyetlerini sürdüren otomotiv sektörümüze yönelik Biga Oto Galericiler Sitesi içinde modern ofisleri, geniş sergileme alanları, tesisleriyle refah bir ticaret merkezi olacak. Her türlü oto ticari faaliyetleri yapabilecekleri ulaşım kolaylığı olan ve işyeri ruhsatı alımlarının kolay olacağı tesisi hayata geçireceğiz.

Biga Nakliyeciler Sitesi Projesi

Biga Nakliyeciler Sitesi Projesi ile düzensiz ve dağınık olan park etme sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Biga Nakliyeciler Sitesi ile kent ulaşımının rahatlatmasına ve Biga’mızın görüntü kirliliğini ortadan kalkmasını hedefliyoruz.
Proje ayrıntılarını paylaşan Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen, “Biz Biga İçin çok çalışmaya hazırız. Siyaset bitecek hizmet zamanı gelecek yeni yerel yönetimler döneminde çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, büyüklerimize, emeklilerimize, esnafımıza her alanda kaliteli hizmet ve kalite bir kenti hayallerimizin de ötesine taşımak için çok çalışacağız” diyerek sanayi esnafının Ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek sözlerine son verdi.



Siyaset 14.03.2024 17:37:43 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19