Şen ve İş Dünyası kahvaltılı toplantıda buluştu.

Şen ve İş Dünyası kahvaltılı toplantıda buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen, iş dünyası ile kahvaltıda bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren iş insanlarıyla karşılıklı değerlendirmelerle Biga’yı ve geleceğine dair konuştular.
İş insanlarına, Biga ekonomisine katkılarından ve verdikleri değer nedeniyle teşekkür eden Alper Şen; Yeni dönemde yeni yerel yönetimler anlayışı ile Biga’ya neler katacaklarını ve neler yapacaklarını paylaştı.


“Biga olarak çok geride kaldık, arayı kapatmamız lazım. Biga iki ana caddesiyle 60 bin nüfusa geldi, göç ve hızla artan nüfus oranlarını göz önünde bulundurmalı; iki katı nüfusa ilçemizi hazırlamalı ve planlamalarımızı buna göre yapmalıyız. 
Yeni Kentleşme İmar Planları hazırlamalı; yaşanabilir ve nefes alan bir kent için stratejik planlamalarımızı her alanda yapmalı geleceğe yönelik programları uygulamaya koymalıyız. Yeni imar planlarımızda ticaret imarlı 1000-1500 metrekare arsalar üreterek ilçemizde faaliyet gösteren orta ölçekli firmalar için yeni çalışma alanları yaratmalıyız.
Toplumsal yaşamın en önemli konularında birisi temiz çevre bu anlamda Katı Atık Ayrıştırma tesisimiz için gerekli adımları atacağız. Ve en önemli çevre politikamız geri dönüşüm olacak. Çöplerimizi geri dönüştürerek öz kaynaklarımıza katkısını sağlayacağız.
Biga Belediyesi şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönetilmiyor. Biga Belediyesi yönetim organizasyon şemasını incelediğimizde nitelikli planlamayla kaliteli işler yapacak potansiyele sahip olduğunu görmekteyiz. Kent Hizmetleri A.Ş. bizim göreve gelmemiz durumunda halkın bilgi edinme hakkı gereği şeffaflaşacak. 
Yeni dönemde yeni yerel yönetimler anlayışımızla biz çok çalışmaya hazırız. “
CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen sözlerine; Biga’ya değer katan iş insanlarımıza kahvaltı toplantımıza katılımlarından dolayı ve görüşlerini bizimle paylaştıkları teşekkür ediyorum diyerek son verdi.



Siyaset 27.02.2024 18:28:33 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19