Gündem 10.10.2024 21:02:35 0

Sigorta Haftası'nda Resim Yarışması ilgi gördü

Ekim ayının ilk haftası kutlanmaya başlayan Sigorta Haftası kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası 9'uncu Meslek Komitesi düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Biga TSO hediye takdimi gerçekleştirdi.

Sigorta Haftası

Ekim ayının ilk haftası kutlanmaya başlayan Sigorta Haftası kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası 9'uncu Meslek Komitesi (Konaklama, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için Biga TSO meclis salonunda hediye takdimi gerçekleştirildi. Resim yarışması ile hafta kapsamında sigorta bilincini arttırmak, gelecek nesillere sigortayı tanıtmak amaçlandı. 

Programa Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Sezen, Biga TSO Meclis Üyesi sigortacı Bülent Canberk Tarhan, dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul yönetimleri katıldılar.

'Sigorta İle Güvenli Yaşam' temalı ortaokullar arası resim yarışmasında; Çiçeklide Özel İdare Ortaokulu öğrencisi İrem Yıldırım birinci, Özel Biga Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Ceren Kocaer ikinci ve Biga Ortaokulu öğrencisi Elif Naz Gülbaz ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Sezen ve Meclis Üyesi Bülent Canberk Tarhan tarafından verildi.

 

Öte yandan yarışmaya katılan tüm öğrencilerin eserlerinin Biga TSO binasında sergilenmesine karar verildi.

Ödül törenine katılan resim öğretmenleri tarafından sigorta gibi farklı bir konuda resim yapılmasıyla ilgili; "Bu tarz farklı konu ile yapılan resim yarışması öğrencilerin dikkatini çekti. Yarışmaya katılan öğrenciler sigorta hakkında bilgi alıp ona göre de resim yarışmasına katıldılar" ifadeleri kullanıldı.



Bu Haberler İlginizi Çekebilir