Simge Kente Simge Projeler TV Verici Kulesinde Sona Doğru

Simge Kente Simge Projeler TV Verici Kulesinde Sona Doğru

Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesinde incelemelerde bulundu. İskenderoğlu, bu projeyle Çanakkale’nin bir simge daha kazandığını söyledi. 

Çanakkale’nin siluetini güzelleştirecek, Çanakkale TV-Radyo Kulesi yapım çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Milletvekili İskenderoğlu, yakın zamanda kulenin açılışını yapacakları müjdesini verdi. 2017 yılı mart ayında başlanılan projenin kısa bir sürede tamamlandığını belirten İskenderoğlu, “Çanakkale’mizin simgelerinden biri olacak bu eserimizin yaklaşık proje bedeli, 81.987.367 TL ve proje alanı da 5.980 metrekare. Deniz seviyesinden 312 metre yükseklikte olan arazi kotuna göre 90 metre çelik, 10 metre anten olmak üzere, Cumhuriyet’imizin 100. yıldönümüne ithafen 100 metre uzunluktaki Radyo Televizyon Verici Kulemiz, yürüme yolları ile tamamlandı ve yayına da başladı. Proje kapsamında sosyal tesislerde, ziyaretçiler için yerler, çok amaçlı salon, sergi salonu, restoran, oditoryum, hediyelik eşya alanı, GSM operatörleri, Telekom’a ait birimler ve açık rekreasyon alanları da yer alıyor. Kısacası TV-Radyo Kule’miz, isminin çok daha ötesinde ve çok daha kapsamlı bir proje.” dedi.

Simge Kente Simge Projeler; TV Verici Kulesinde Sona Doğru
Simge Kente Simge Projeler; TV Verici Kulesinde Sona Doğru

Çanakkale’ye marka ve simge projeler kazandırmaya devam ettiklerini de hatırlatan İskenderoğlu, “1915 Çanakkale Köprüsü nasıl simgelerin köprüsüyse Radyo-Televizyon kulesi de Çanakkale’miz için simge eserlerden biri olacak.  Kendi sınıfında benzeri olmayan özgün tasarımı ve mimarisiyle teknik altyapısı ile özel bir proje. Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Çanakkale Milletvekili’miz ve Grup Başkan Vekili’miz Bülent Turan ile ilimize hizmetler getirmek, eserler kazandırmak için canla başla çalışıyoruz.  Son 18 yılda Çanakkale’mize ulaşım ve iletişim yatırımları için yaklaşık 19.088.613.162 TL’lik proje ve yatırımlar gerçekleştirdik. Duble yollar, yapımı tamamlanan ve devam eden tünellerimiz hepsi bir bütün hâlinde şehrimizi hem ülkemiz hem de dünya ile olan ulaşım ve iletişimini güçlendiriyor. Eğitimden sağlığa tarımdan turizme kadar her bir proje ve her bir eser diğer yatırımlarımızla entegre hâlinde. İnşallah Ezine Gıda OSB’mizin inşası tamamlandığında, 1915 Çanakkale Köprüsü, kazandırdığımız yollar, tüneller, iletişim ağları, ulaşım imkânları ile ülkemiz adına Çanakkale’den Avrupa’ya ve  tüm dünyaya uzanan yollar açılacak.” diye konuştu. Ziyarete, Ak Parti İl Başkanı Naim Makas, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Ak Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Ak Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri de refakat ettiler.

Simge Kente Simge Projeler; TV Verici Kulesinde Sona Doğru
Simge Kente Simge Projeler; TV Verici Kulesinde Sona Doğru

 



Siyaset 7.01.2021 10:23:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36