Siyasi Partilerin Biga İlçe Başkanları Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı İle Buluştu

Siyasi Partilerin Biga İlçe Başkanları Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı İle Buluştu

Siyasi Partilerin Biga İlçe Başkanları Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı'nın davetiyle akşam yemeğinde buluştu.

15 Şubat Cumartesi günü yapılacak Biga Kent Konseyi Genel Kurulu öncesi, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı’nın çağrısı ile Biga'daki 7 siyasi partinin başkanları bir araya geldi. Birlikte yönetim ve halkın yönetim süreçlerine katılması için var olan Kent Konseylerinde, Tüm Türkiye’de uygulanması istenilen birliktelik Biga'da gerçekleşti.

Toplantıda siyasi partilerin ilçe başkanları bu birlikteliğin örnek alınmasını ve bizler Biga'da bunu başarmışken bütün ilçelerde ve illerde neden olmasın dedi. Bizler siyaset için değil Biga için bir aradayız. Kent yönetiminde belediye meclisinde temsilcilerimiz var fakat temsilciliği olmayan partilerinde kent yönetiminde olması bizler için önemli. Biga her kesimden her düşünceden biz olmayı başarmış bir şehir olmakla övünürken, yapılacak projelerde, atılacak adımlarda, alınan kararlarda bir olmayı başarabilen bir şehirdir. Bunun ispatı da siyasetçilerin bir arada olmasıdır. Nasıl ki Türkiye Cumhuriyeti için; söz konusu vatansa gerisi teferruattır dediysek, Biga içinde; söz konusu Biga ise gerisi teferruattır diyoruz. Şehrin sorunlarına çözüm önerileri geliştirmek üzere her üç ayda bir toplanma kararının alındığı toplantıdan çıkan kararda bir sonra ki toplantı Ak Parti Biga ilçe başkanı Ahmet Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşmesine karar verildi.

Toplantıya katılan siyasi parti İlçe Başkanları Ak Parti'den Ahmet Şahin, CHP'den Osman Öztürk, MHP'den Salih Altınkaya, İyi Parti'den Mahmut Aydemir, Vatan Partisi'nden Hüseyin Çimen,  Yeniden Refah Partisinden Enes Şahin ve Saadet Partisinden Başkan vekili Metin Yazan Kent Konseyi başkanı Metin Tatlı ya Biga Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerine ve Genel kurul üyelerine teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.



Siyaset 6.02.2020 10:44:00 0
  • Perşembe 22.4 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 15.2 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.6 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00