Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri’den Görkemli Açılış

Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri’den Görkemli Açılış

Biga’da unlu mamuller sektöründe hizmet veren Truva Ekmek Fırını isimli işletme kendini yeniledikten sonra Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri olarak 13 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te görkemli bir açılış yaptı.

Biga’da unlu mamuller sektöründe hizmet veren Truva Ekmek Fırını isimli işletme kendini yeniledikten sonra Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri olarak 13 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te görkemli bir açılış yaptı.

Düzenlenen açılışa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, TSO Genel Sekteri Mustafa Mutlu, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri’nin açılışı Biga İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın’ın dua ettirmesiyle başladı. Devamında Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan birer konuşma yaptılar.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, ‘’böylesi şık ferah mekânı Bigalı vatandaşlarımızın hizmetine sunan işletmecimizi tebrik ediyor, hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum, dedi.’’

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ‘’mahallemize kazandırılan bu güzel mekânın Biga’mıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Yatırım yapan işletmeci büyüklerimize hayırlı, helal ve bol bereketli kazançlar diliyorum, dedi.’’

Konuşmalarının ardından üzerinde Truva Elit yazan pastanın kesimi gerçekleşti. Daha sonra açılışa katılan protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından işletme sahibi Oğuzhan Çakmak protokol üyelerini işletmeyi gezdirerek ürünleri tanıttı.

Açılış özel indirimlerden faydalanmak istiyorsanız, Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteriyi ziyaret ederek bir birinden farklı ürünleri incelemenizi tavsiye ediyoruz. Biga Havadis haber sitesi olarak,  Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri isimli işyerinin Oğuzhan Çakmak’a, ailesine, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Truva Elit Ekmek Pasta Şarküteri’de Neler Var?

Ekmek çeşitleri

Pide çeşitleri

Yöresel ürünler (Ezine peyniri, tereyağı, kaşar, dil peyniri, uzayan peynir, kuymaklık, eski kaşar ve diğer peynir çeşitleri)

Simit

Poğaça

Börek

Kurabiye

Tulumba

Baklava

Yaş pasta

Kuru pasta çeşitleri

Meşrubat çeşitleri

 



Biga 13.10.2021 19:51:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36