Tualdent Ağız ve Diş Kliniği açıldı

Tualdent Ağız ve Diş Kliniği açıldı

Gönen’den sonra Biga’da ilk şubesiyle hizmet verecek olan Tualdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nin açılışı bugün gerçekleştirildi.

Gönen’den sonra Biga’da ilk şubesiyle hizmet verecek olan Tualdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Uzman çocuk diş hekimi bulunduran Tualdent, bu özelliği ile de Biga’da ilk olacak.

Açılışa Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İyi Parti Biga Teşkilatı, Ak Parti Biga İlçe Teşkilatı, CHP Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Özge Yılmaz, Biga İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Gönen Müftüsü Ahmet Duran, Biga İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Servi, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldılar.

Gönen Müftüsü Ahmet Duran’ın duası sonrası açılış gerçekleştirildi.

Diş hekimleri Rümeysa Türk ve Hilal Gökçakıroğlu Sönmez’in ortaklığında açılan Tualdent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’nde; implant, lamine, zirkonyum, gülüş tasarımı, diş teli tedavisi (ortodonti), endodonti (kanal tedavisi), cerrahi 20’lik diş çekimi (gömülü 20’lik çekimi) işlemleri yapılacak.

Tualdent ortaklarından yapılan açıklamada; “Teknolojiye ayak uyduran, yenilikçi, sağlık
politikası ve güler yüzlü ekibimiz ile diş sağlığı hizmetimize başladık. Gönen’in ardından Biga’da klinik açmaktan dolayı çok mutluyuz. Biga’yı çok seviyoruz. Bigalı hemşehrilerimizin de hem hizmetlerimizden memnun kalacağına eminiz, hem de bizi çok seveceklerine. İşimizi en iyi şekilde yapacağız. Açılışımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Uzman çocuk diş hekimi (pedodonti) Dr. Dt. Mehmet Tanrıverdi ile çocuklarımız da güvenle ağız ve diş bakımlarını ve işlemlerini yaptırabilecekler. Tomogrofi cihazımız son teknoloji. Diş taşı temizliğinde son teknolojik cihazımızı kullanıyoruz” ifadelerini kullandılar.

DİŞ TAŞI TEMİZLİĞİNDE YENİ DÖNEM
Airflow Prophylaxis Master, “Biyofilm Tedavi Rehberi” için EMS geliştirilmiş en son yenilik olarak dikkat çekiyor. Çürükler için eşsiz bir çözüm, periodontolojik vakalar için de önlem ve bakım sünüyor. Yoğun bir profesyonel kullanım için tasarlanan cihaz, benzersiz ergonomi, yüksek hassasiyet, kolay bakım ve en yüksek hijyen standartlarına uygunluk ile karakterize olmasıyla dikkat çekiyor.

CİHAZIN ÖZELLİKLERİ
Vücut ısısına göre suyu ayarlanabilen airflow cihazı , hassasiyet yapmayan konforlu bir temizleme seansı geçirmenizi sağlar. Biga’da ilk ve tek olan Airflow Prophylaxis Master cihazı, Tualdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde hastaların tedavisinde kullanılmaya başlandı.



Yaşam 30.09.2023 13:27:36 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19