Turan:"Dostluğu Koltuktan İbaret Zannedenler..."

Turan:

Önceki Dönem AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilli Bülent Turan;Yeni dönemde İç İşleri Bakan Yardımcısı oldu.

İlk paylaşımında önemli mesajlar veren Turan," 13 yıl boyunca büyük bir gururla yaptığımız ve huzurla bıraktığımız İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile Grup Başkanvekilliği görevlerinden sonra şimdi de aynı gurur ve heyecanla İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine başlıyoruz”  dedi. Yeni görevi Çanakkale'de büyük sevinç yaratırken,"Çanakkale'nin Gururu" paylaşımları da çokça görüldü.

İç İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Av.Bülent Turan'ın ilk sözleri şu şekilde:

“HAYDİ BİSMİLLAH...”

13 yıl boyunca büyük bir gururla yaptığımız ve huzurla bıraktığımız İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile Grup Başkanvekilliği görevlerinden sonra şimdi de aynı gurur ve heyecanla İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine başlıyoruz.

İçişleri Bakanlığı devletimizin en hayati, en kritik kurumlarından. Bu büyük ve önemli teşkilatta görev almak, devletimize ve milletimize hizmet etmek, büyük bir onur.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla, insan hakları, adalet, eşitlik ve liyakat perspektifinde, kucaklayıcı bir yaklaşımla, bu ağır emanetin sorumluluğunun farkında milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz.

Dünümüz Çanakkale, bugünümüz Çanakkale, yarınımız da Çanakkale olacak demiştik... Bundan sonra da Çanakkale’mizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Artık İçişleri Bakanlığı'nda Çanakkale'mizin, hemşehrilerimizin bir odası, bir kardeşi var.

Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza, en önemlisi emanetin sahibi aziz milletimize, hemşehrilerimize müteşekkiriz.

Aday olmadığımız seçim kampanyası ve sonrasında görev almadığımız süreç; hayatımızda çok ciddi arkadaş/dost tartma ve tanıma dönemi oldu. Dostluğu koltuktan ibaret zannedenler olduğu gibi, dostluğu kader birliği görenler, makamsız zamanda kardeş olmayı bilenler bizler için bir kazanım oldu. Bu büyük tecrübe ne büyük bir nimet. Bu dönemde vefa ve dostluk gösterenleri, bizi bağrına basan hemşehrilerimizi asla unutmayacağım.

Rabbim utandırmasın, günü geldiğinde de yine gönül huzuruyla bırakmayı nasip etsin.



Gündem 22.06.2023 13:07:15 0
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 14.4 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19