Verdiği Sözü Yine Tutamadı

Verdiği Sözü Yine Tutamadı

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, yaptığı açıklamada, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, bu kez Esnaf ve Kefalet Kooperatif seçimlerine karışarak yeni bir fiyaskoya imza attı dedi.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, yaptığı açıklamada, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, bu kez Esnaf ve Kefalet Kooperatif seçimlerine karışarak yeni bir fiyaskoya imza attı dedi.

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

‘’satmaya değil yapmaya geliyoruz’’ diyerek Biga’lıların oyunu alan Bülent Erdoğan, göreve gelişinin hemen ardından hatırı sayılır gayrimenkulü satarak ilk sözünü çiğnemişti. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yaptığı çalışmaları Biga Belediyesi yapıyormuş gibi göstererek bilboard’ları dolduran Erdoğan, bu kez Esnaf ve Kefalet Kooperatif seçimlerine karışarak yeni bir fiyaskoya imza attı.

13 Eylül 2019 tarihinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen STP(Sivil Toplum Platformu)’deki konuşmasında şöyle demişti;

‘’Seçimden sonraki açıklamam biz artık 55 bin Biga’lının belediye başkanıyız yönündeydi. İnşallah görevimizin son gününe kadar hiç bir siyasi ayrım yapmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan biz hakkaniyet, adalet ölçülerinde hizmetimizi sürdüreceğiz.

Önceden yaşanan sıkıntılar var. Bunlara hepiniz şahitsiniz. Oda ve Dernek seçimlerinde faaliyet alanı, görev alacak başkanın görev ve sorumlulukları bellidir. Ama maalesef siyaset bu tür seçimlere müdahil olduğu zaman kırılmalar, küsmeler ve ayrışmalar oluyor. Ben özellikle tüm sivil toplum kuruluşlarında görev alan ve almayı düşünen tüm hemşehrilerime bu hassasiyeti korumalarını rica ediyorum’’

Bu açıklamanın üstüne görüyoruz ki; Bülent Erdoğan ya verdiği sözleri tutamıyor ya da kalemini başkaları yönetiyor.

Seçimde yarışacak adaylarımızın birinin listesinde AKP ve bileşenlerinin akraba ve dostlarını görebiliriz. Bu tabloya 19 yıllık AKP tarihine baktığınızda sokaktan binaya her alanda şahit olabiliyorsunuz.

Biz bahsi geçen arkadaşların 7’den 70’e tutarsız davranışları ve fütursuz konuşmalarını çok gördük. Ama bu millet sizin oyuncağınız değil ve olmayacakta. Kendiniz yazıp, kendiniz oynadığınız dönemin sonuna geliyoruz. Siz görevinizi unuttukça biz tüm açıklarınızı bir bir yüzünüze vuracak ve maskenizi düşüreceğiz.’’

Biga Belediye Başkanı Erdoğan: Biga Esnafı En Doğru Kararı Seçim Günü Verir haberi okumak için tıklayın



Siyaset 28.07.2021 20:11:00 0
  • Salı 24.2 ° / 14.6 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Perşembe 18.4 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87