Yeni Projeler Geliyor

Yeni Projeler Geliyor

Biga’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Biga Fenerbahçeliler Derneği Temmuz ayı toplantısını Kurucu ve Onursal Başkan Şadan Doğan'ın da katılımı ile gerçekleştirdi.

Biga’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Biga Fenerbahçeliler Derneği Temmuz ayı toplantısını Kurucu ve Onursal Başkan Şadan Doğan'ın da katılımı ile gerçekleştirdi. Ayrıca toplantıda Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Kaya'nın doğum günü kutlandı.

Toplantıya Kurucu ve Onursal Başkan Şadan Doğan, Başkan Arda Bozkurt, As Başkan Ramazan Tenekeci, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer İşçi, Hasan Buruk, Barış Çetin, Arzu Kaya, Nermin Kunt, Mehmet Yılmaztürk, Melih Kurtul, Erhan Baş, İsmail Kutlu, Aydın Kuzhan, Kadir Atay ve Cihan Ertaş katıldılar.

Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Açıklamalarda bulunan Başkan Arda Bozkurt, "Temmuz ayı yönetim kurulu toplantımızı dernek lokalimizde gerçekleştirdik. Kurucu ve Onursal Başkanımız Şadan Doğan'da bizlerle oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz, her zaman birlikteyiz. Yönetim Kurulu Üyemiz Arzu Hanımın doğum gününü kutladık, hediyesini sunduk. Geçtiğimiz ay ben de düğünümü yaparak evlendim. Bu ara yoğun tempomuz oldu. Önümüzdeki aydan itibaren yeniden projeler üreterek Biga’mıza yararlı işler yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız var ancak gerçekleşmeden paylaşmak istemiyoruz. Fenerbahçemizin resmi maçları başladı, ligde Ağustos ayında başlıyor. Dernek lokalimiz hazır DSmart, Bein Sport ve Exxen de yayınlanacak maçların tamamı derneğimizde yayınlanacak herkese iyi seyirler diliyoruz. Ayrıca Beşiktaş, Galatasaray ve diğer takım taraftarı dostlarımızda dernek lokalimizde maçlarını rahatça izleyebilirler. Derneğimizde maç izlemek için ücret talep etmiyoruz. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Biga’mız için daha önce olduğu gibi var gücümüzle çalışıyoruz." açıklamasını yaptı.



Spor 27.07.2022 21:20:00 0
  • Cuma 19.9 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 22 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36