Yeniden mutlu bir Biga için yola çıktık

Yeniden mutlu bir Biga için yola çıktık

Biga Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı açıkladıktan sonra çalışmalarını sürdüren önceki dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, İyi Parti Biga İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Biga'nın yeniden örnek gösterilecek bir ilçe haline geleceğini dile getiren İsmail Işık; "Hem Bigalı hemşehrilerimiz bizi iyi tanıyor, hem de biz Bigalı hemşehrilerimizi iyi tanıyoruz. Ajandamız projelerle ve fikirlerle, uygulanabilir çalışmalarla yüklü. Hiçbir şekilde bahane üretmeden, mevcut şartları iyileştirerek ve az imkanla çok fazla çalışma üreterek Bigamızı yeniden örnek gösterilen bir ilçe haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Ziyarette İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir'in yanı sıra İyi Partili Biga Belediye Başkan Aday Adaylarından Mustafa Ardıç, Karabiga Belediye Başkan Aday Adayı Sabahaddin Uslu, CHP'li belediye meclis üyeleri Zafer Demirbaş, Erhan Sürer ve partililer yer aldılar.

"BİRİNCİ ADIM BİGA BELEDİYESİ'Nİ KAZANMAK"
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Biga Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı ve yeni dönem aday adayı İsmail Işık; "Belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizle İyi Parti Biga İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir başta olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımıza ve partililere teşekkür ediyorum. Çok verimli ve keyifli bir toplantı gerçekleştirdik. Hepimizin ortak paydası Biga’mızın mutlu bir geleceğe kavuşması. Bunun birinci adımı da Biga Belediyesi'ni yeniden sosyal demokrat belediyecilikle taçlandırmak. Hep birlikte kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partimizin bir hizmetkarı olarak bugün yeniden Bigamız için elimizi taşın altına koyduk. Bigalı hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden Bigamızı o eski mutlu günlerine kavuşturacağız. Önemli olan Biga'da seçimleri kazanmak. Bunu yapmak için de tüm Bigalı hemşehrilerimizi dinlemek, istek ve talepleri doğru anlamak ve uygulayabilecek bir vizyona sahip olmak gerekli" dedi.

"BİZ BİGALI HEMŞEHRİLERİMİZİ, HEMŞEHRİLERİMİZ DE BİZİ İYİ TANIR"
Bigalıları iyi tanıdığını, Bigalıların da kendisini iyi tanıdığını dile getiren ve tecrübesi ile birlikte kısa sürede Biga'yı eski mutlu haline getireceğini ifade eden Işık; "Tecrübemizle, Bigalı hemşehrilerimize yaptığımız hizmetlerle ortaya koyduğumuz vizyon çevre il ve ilçelere örnek olmuştu. Bu defa daha iyisini yapabilmek için yola çıkıyoruz. Biga Belediyesi'ni iyi tanıyoruz. Belediyeciliği iyi biliyoruz. Kamu kurumunu yönetmek konusunda tecrübeliyiz. Hem belediyeci arkadaşlarımız bizi iyi tanıyor, hem de biz belediyeci arkadaşlarımızı iyi tanıyoruz. Hem Bigalı hemşehrilerimiz bizi iyi tanıyor, hem de biz Bigalı hemşehrilerimizi iyi tanıyoruz. Ajandamız projelerle ve fikirlerle, uygulanabilir çalışmalarla yüklü. Hiçbir şekilde bahane üretmeden, mevcut şartları iyileştirerek ve az imkanla çok fazla çalışma üreterek Bigamızı yeniden örnek gösterilen bir ilçe haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Bigalı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizi takip etmeye devam etmelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.



Siyaset 17.08.2023 10:53:26 0
  • Cuma 20.5 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.2 ° / 12.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.6 ° / 10 ° Güneşli
  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,70% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2394,58% -1,15
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22