Cumhur İttifakı Olarak Biga Belediye Başkanımızın Ve Ekibimizin Her Daim Yanındayız

Cumhur İttifakı Olarak Biga Belediye Başkanımızın Ve Ekibimizin Her Daim Yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk’ün Biga Belediyesinin çalışmaları hakkında yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk’ün Biga Belediyesinin çalışmaları hakkında yaptığı eleştirilere cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, ‘’Bilindiği üzere Biga Belediyemizin kuruluş tarihi 1870 yılıdır. 2014 yılına 7.000.000 TL (yedi milyon) borç ile gelen 144 yıllık belediyemiz, ne yazık ki 2014/2019 yılları arasında CHP yönetiminde borcunu 123.000.000 TL ‘ye ( yüz yirmi üç milyon) taşımıştır. Yani 5 yılda borcu yaklaşık 18 katına çıkarmıştır. Ortaya çıkan eserler de herkesin malûmudur.

Şehir Parkı konusunda yer sahipleri ile adli süreç halinde bırakılmıştır. Karaçayır Mezarlığında ise henüz Belediyemizce alınmayan alana defin işlemi dahi yapılmıştır. CHP İlçe Başkanlığı bütçenin nereye gittiğini sorgulayan bir açıklama yapmış. Bilsinler ki sayelerinde her yıl bütçede yaklaşık 10.000.000 TL (on milyon) faiz gideri var. Belediyenin fen işlerinin şantiye alanına kadar satılmış. Hangi dönemde tabii ki CHP. Yani bu kadar hesap uzmanı iseniz bu geçmişin de hesabını çıkarın halka anlatın. Genel Başkanlarından gelen bir meslekleri var. Hesap Uzmanlığı!

Kendi dönemlerinin hesabını henüz vermiş değiller. Bu yıl Belediyemiz yönetimince yapılan açıklama da borçlarımızın düştüğü açıktır. Pandemi süreci ile ilgili Belediyemizi ilk etaptaki kadar esnafı desteklememekle suçlayanlar ortamı analiz etmekte beceriksiz olduklarını ortaya koymuştur. Pandeminin ilk aylarında maske ve hijyen malzemeleri konusundaki ani talep süreci geçmiş, arz-talep dengesi oluşmuş, ürünler temin edilebilir bir noktaya gelmiştir.

Süreç boyu Belediyemiz gereken desteği tüm esnafımıza ve halkımıza vermiştir. Projelerin tamamlanma yüzdelerine takılmış. İlgili mühendislerce bu oranları hesaplamıştır. Bunlar tamamlanacaktır. Demek ki Belediyemiz çalışıyor ki, yarım saat bunlara kendilerince eleştiriler getiriyorlar.

Köylere Hizmet Götürme Birliği konusunda ittifak ortağımız ile tamamen uyum içindeyiz. Bu konuda kendi kendilerine asılsız ve uydurma iddialar ile ortalığa fitne tohumu atmaya çalışıyorlar. İl Genel Meclisi Üyemiz Enver Koç beyin sağlık nedenleri sebebiyle bir süre bu etkinliklere katılamamasını bu şekilde çarpıtmak onların haddine değildir.

Ayrıca CHP döneminde hiçbir adım atılmayan Hayvan Barınağı hakkında alan tahsisi için çalışmalar devam etmektedir. Birde lise hayatında sözel bölüm okumasına rağmen çalıştırmamak ile çalıştırmamaya çalışmak arasındaki farkı anlamaması manidardır. Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkanımızın ve Ekibimizin her daim yanındayız. Projelerimizin birçoğu yola çıktı. Bir kısmı da çıkmak üzere. İnşallah. 2024 geldiğinde neler yapıldığını bütün hemşehrilerimiz görecektir dedi.’’

CHP Biga İlçe Başkanı Öztürk Siz Showunuzu Yapın Bize Bir Bigalının En Ufak Mutluluğu Yeter



Siyaset 8.12.2020 17:53:00 0
  • Cumartesi 20.3 ° / 11 ° Güneşli
  • Pazar 17.2 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 18.5 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00